*MATORKE* Moja gospodarica, moja kraljica – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

*MATORKE* Moja gospodarica, moja kraljica

Stenjala je sve dublje i picka joj je postajala sve meksa i otvorenija, znao sam da se priblizava vrhuncu. Ponovo mi se nabila na jezik, i mesajuci pocela da svrsava. Osecao sam snazne trzaje njene picke na licu i ejeakulat kako mi puni usta, u istom trenutku sam svrsio i ja.

Otvori usta jako i isplazi jezik! Brze! – rekla je i jace mi zategla kosu, dok je drugom rukom razmakla usmine. Otvorio sam usta najace sto sam mogao i polako joj jezikom kruzio po unutrasnjosti iscekujuci. Par kapi mi je orosilo vrh jezika,osecao sam slankasto gorak ukus, pa onda tanak mlaz, pa sve jaci i na kraju mi je jak mlaz preko jezika jurnuo pravo u grlo. Piskila je dugo uz jak uzdah.Gutao sam zedno ne zeleci da se prospe ni jedna kap.

Ocisti me! – rekla je kad je zavrsila. I ja sam polako i pazljivo jezikom skupljao i poslednje kapi mokrace sa njene picke. Kada je zavrsila, odgurnula mi je glavu.

Daj mi maramicu! – rekla je i pruzila ruku. Izvadio sam papirnu maramicu iz dzepa i pruzio joj. Obrisala se, popravila suknju i ispravila se. Okrenula se prema meni i rekla:

Zini! – otvorio sam usta i ona mi je gurnula maramicu.

Progutaj! Veceras mi vise neces trebati! – okrenula se i usla u kucu zatvorivsi vrata za sobom.

Gledao sam klececi u njena vrata, dok su mi se u ustima topili celuloza sa maramice i njen ukus na njoj. Mozda je ona za nekog kucka ali ja je obozavam, jer je ona moja GOSPODARICA, moja kraljica i ja bih sve ucinio da ona bude zadovoljna….

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2023/10/18/22115/

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt