Ko nije probao tudju ženu i tudje trešnje taj ne zna šta je slatko… – Ispovesti
Ispovesti

Ko nije probao tudju ženu i tudje trešnje taj ne zna šta je slatko…

Ko nije probao tudju ženu i tudje trešnje taj ne zna šta je slatko…

Nežno kao dah…al krišom…Jedna lepa pesma. I jedan lep doživljaj sa tudjom ženom..u datom,majkom,domaćicom a ipak osobe željne pažnje,ljubavi pa na kraju i dobrog seksa…verovatno u svakoj vezi posle nekog vremena dodje do zasićenja koja prelazi u rutinu. I onda neko nadje izlaz u piću..neko u pecanju..a ona je našla u meni.

Kakav sam takav ali umeo sam da je saslušam da pričamo o običnim stvarima o njenim strahovima o deci ….i tako malo pomalo dodjosmo i do seksa.

A ona smedja zgodna visoka sa plavim očima kao anđeo..lepa guza siske četvorka kao da nije rađala…hoće neće..da li da uradi to ili ne , neodlučna lomio sam je polako…pričali o seksu ko šta voli o našim maštanjima…nije imala puno vremena za sebe. Obaveze prema deci,mužu,kući…nisu joj dopuštali da vreme malo posveti sebi.

Ubeđivao sam je stalno da iskoristi neki momenat da se vidimo ali nije išlo.

Sve do jednog dana kaže mi ona ako mogu uveče da dodjem blizu njene kuće da se vidimo na kratko.

Šta ću.. želeo sam je pristadoh..odoh uveče da je pokupim a ona u kućnoj haljinici u papučama kaže rekla sam da idem kod komšike na kafu…malo da posedimo pa da se vraćam kući…a lepa sedi pored mene kućna haljina se rastvorila butkice gole spustih ruku nežno počeh da je milujem.

Koža nežna krenuh naviše ka ribici polako….ljubili smo se jako isprepletali jezike kurac mi se digao pući će mislim se kad šok polako milujući butine a ona bez gaćice uroniše mi prsti u tu želju svih nas muškaraca…vlažna mokra lepljiva.

Želeo sam da je pojebem na prednjem sedištu.

Nemoj naići će neko …a uhvatila me za kurac mislim otkinuće ga..željna pohotna ne jebana već dugo…rekoh

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt