ISPOVEST: Krišom sam gledao snajku – Page 4 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Krišom sam gledao snajku

Dva dana kasnije, on je namerno zaboravio novčanik na stolu. “Onaj njen” je išao na posao, a glavni akter ga je vozio. Čim su se rastali, glavni akter se vratio do nje po novčanik. To je bio izgovor za slučaj da neko od dece pita šta on radi tu kad je otac na poslu. Bila je sama u kući sa flašom vina na stolu. Ušao je bez kucanja i uputio se pravo ka trpezariji. Nisu progovorili ni reč. Uhvatio ju je obema rukama za grudi i poljubio je. Žmurila je i opustila ruke kao i prvi put. Navalio je na nju, ulazio jezikom u usta. Puštala ga je da radi šta hoće. Podigao ju je sa stolice i poveo ka spavaćoj sobi. Tu se prvi put okrenula i rekla da neće seks. On je nastavio da navaljuje na sise i dupe. Gurnuo ju je na zid pored vrata od sobe i ljubio. Gurao joj je jezik, a ona mu je uzvratila. Ljubili su se divlje. Ponovo je njenu ruku stavio na tvrdu muškost, ali se pobunila i otrgla ruku.

Uhvatio ju je jače za zglob i opet stavio ruku na svoje međunožje. Drugom rukom joj je mesio sisu i nabijao je na zid da se ne bi izvukla iz zagrljaja. Osetio je njen blagi stisak na udu. Pustio je grudi i počeo da otkopčava pantalone. Ona se otrgla i krenula ka trpezariji, ali ju je uhvatio za kosu i vratio u predsoblje. Izvadio je svoj tvrd jarbol i ponovo njenu ruku stavio na njega. Stisnula ga je šakom i htela je nešto da kaže ali ju je njegov jezik sprečio da pusti glas. Skidao je njenu trenerku i gotovo je pocepao. Ostala je golog dupeta naslonjenog na zid.

– Okreni se i naguzi.

– Neću. Nemoj… Pusti me…

– Sad te ne puštam pa taman onaj tvoj ušao u kuću.

– Nemoj… ne dam ti…

– Umukni i nasloni se na zid.

– Pusti me…

– Pa ti si mokra do kolena, mamu ti tvoju. A ovamo mi se femkaš. Naguzi se još.

– Ne…

– Širi noge!

Ušao je u nju grubo, divljački. Nabijao je kitu u raspuklu vrelinu njenog međunožja. Mesio joj je sise koje su visile. Štipao je bradavice, pa bi je uhvatio za kukove da je još jače navuče na sebe. Rukama se jedva držala za zid da ne udari glavom. Nogom joj je još više razmaknuo stopala i savio je koliko je mogao. Divljao je u njenoj utrobi ne obazirući se na njene jecaje da je boli. Svaki čas bi je pljesnuo po guzovima. Kad bi se zadovoljio stiskanjem sisa, i njih bi pljesnuo toliko da su se sudarale. Uhvatio ju je za kosu i okrenuo glavu da bi joj nabio jezik u usta. Balavila je što od njegove pljuvačke, što od svoje jer je sve vreme dahtala pod njegovim naletima. Ruke su joj popustile i pala je na kolena. On je to ispratio i ponovo je bio nabijen u nju. Legao je svom težinom na njena leđa. Držao ju je za vrat i zajašio od pozadi.

– Natrti se!

– Težak si.

– Isturi dupe, bre!

Jedva je nekako uspela da ga posluša. Nabijao joj je zguza, a stomak mu je pljeskao po njenom dupetu. Ona se trudila da raširi noge i isturi zadnjicu. Uhvatio ju je za ramena i počeo sve jače da se nabija u nju. Osetio je da mu se bliži vrhunac i naredio joj da stisne pičku. Poslušala ga je i stiskala koliko je mogla. Ubrzo je osetila vrelo seme koje u mlazevima obliva njenu utrobu i puni je. Po drugi put je svršila, jako i dugo. On je i dalje ležao na njoj grčeći se, a sa svakim grčem, osetila bi po jednu vrelu kap kako dopunjava već prepunu, raspuklu pičku. Seme je curelo iz nje i nestajalo u itisonu. Izvadio ga je i dalje tvrdog kao na početku. Ćutke, ona ga je uzela u usta i nastavila tamo gde je malo pre stala njena vrela utroba. Pohotno ga je gutala do krajnika i oblizivala glavić modar i zategnut.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt