ISPOVEST: Krišom sam gledao snajku – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Krišom sam gledao snajku

– Ružna sam. Debela – šaputala je zatvorenih očiju, a rukama je mesila sise preko majice.

– Diži majicu, nemoj da ti je pocepam!

Podigla je majicu i u polu tami dnevne sobe bljesnuše velike, bele sise sa ružičastim bradavicama koje su štrčale. I dalje se njihala u kukovima, a ruke je podigla iznad glave i mrsila kosu. Iako u godinama, koža joj je bila bela kao alabaster. Vene su se nazirale ispod vrata i po grudima. Izbrijana pazuha su se belasala dok se okretala.

– Nagni se napred, hoću da vidim kako se njišu.

– Velike su, mekane, ružne…

– Nagni se, kad govorim.

Nagla se, a dojke se istegoše na dole. Veliki, beli cepelini sa rumenim vrhom, njihali su se u ritmu njenog plesa bez muzike. Rukama je uzimala jednu pa drugu sisu i dizala je do usta da bi zagrizla bradavicu. Zatim bi mesila dojke i vukla ih na gore. On je preko pantalona stiskao otvrdnuli ud. Uzeo ju je za ruku i povukao ka sebi. Stavio je njenu ruku na svoju batinu. Htela je da skloni ruku ali joj nije dozvolio. Čvrsto ju je držao i prevlačio celom dužinom preko zategnutih pantalona.

– Nemoj, k’o boga te molim, naići će neko.

– Ćuti i opusti se. Kad si ga poslednji put imala u ruci?

– Ne sećam se, ali nemoj molim te. Preklinjem te.

Pustio joj je ruku kao da je osetio da je “onaj njen” na vratima. Gotovo istog trenutka su se začula ulazna vrata, a potom tresak kutije sa alatom. Otišao je pravo u kupatilo ne gledajući ka trpezaiji. Njih dvoje su se sredili i nastavili da pričaju kao da se ništa nije desilo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt