ISPOVEST: Krišom sam gledao snajku – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Krišom sam gledao snajku

Glavni akter ove priče je rešio da se umeša kao onaj sa strane. Sačekao je pogodan trenutak kad je muž otišao u komšiluk da zameni slavinu na kadi. Deca su bila napolju. Sedeli su kao i obično za stolom u trpezariji i pričali. Ona je pila vino, on kafu. Muž i on su pili istu kafu, na isti način gasili cigaretu, čak su i govorili na sličan način. Samo je glavni akter bio dobri duh koji je vadio navčanik svaki put kad je bila potrebna injekcija u kućni budžet. Nebrojeno puta je spasavao stvar da se plati struja, infostan, telefon, davao auto, kupovao mobilne. Imao je čovek mogućnosti i pomagao je kad treba. Tako su ona i on i sada pričali o poslu, životu, situaciji u kući. On je bio praktično peti član porodice.

U nekom trenutku, kad se po ko zna koji put povela priča o “bračnim dužnostima”, on se naže preko stola i stavi ruku na njenu dojku. Po kući nikad nije nosila brus. To je čak bio i povod za zezanje. Ona se trgla, pogledala ga, ali se nije ni odmaknula, niti sklonila njegovu ruku. Nastavio je da preko majice mesi mekanu sisu. Od prvog dana je želeo te dojke, bujne, teške, sa tvrdim bradavicama kad god bi se povela intimna priča ili bilo sveže u kući. Sad je konačno uspeo da ih se dokopa. Iako više nisu bile tvrde kao nekada, nije mu smetalo. Prelazio je rukom preko jedne, pa druge, štipkao bradavice koje su se odmah ukrutile, mesio te dinje ispod majice. Tišinu, koja je nastala čim je dodirnuo dojku, prekidalo je samo njeno ubrzano, duboko disanje. Nije ni pokušala da se odbrani ili da prekine njegov čin. Naprotiv, prijalo joj je. Konačno je dodiruje muškarac, pa makar to bio i on, peti član porodice.

I dalje su sedeli za stolom u tišini. Zavukao je ruku pod njenu majicu i osetio glatku kožu mekanog stomaka. Nastavio je naviše i stigao do tople dojke, a odmah zatim i do tvrde bradavice. Stisnuo je tu jagodu onako kako je godinama zamišljao da bi uradio. Ona je zabacila glavu unazad i spustila ruke pored tela. Njegovo zadovoljstvo je raslo svakim stiskom bradavice, svakom punom šakom velikih grudi. I njeno zadovoljstvo je raslo istom uzlaznom linijom. Podigao joj je majicu do glave. Nije se opirala, samo je šapnula “pazi da neko ne naiđe”. Na vreme bi čuli ulazna vrata pa se nisu mnogo obazirali na eventualni prekid slasti koja je strujila između njih.

U momentu kada je obema rukama uhvatio obe dojke, ona je svršila. On je praktično ležao preko stola. Stiskao je, mesio, ljubio, grizao sise i bradavice.

– Ustani i pređi iza police – rekao joj je dok je mesio jednu dojku.

Related Articles

– Zašto?

– Da te vidim celu, bez majice.

– Nemoj, naići će onaj moj – šaputala je dok se dizala sa stolice.

– Nema problema, samo ti dođi iza police.

Obišla ga je, rukom prelazeći preko njegovih ramena i stala iza police. On je mogao da je vidi, ali “onaj njen” ne bi video ništa sve dok ne bi stigao do stola, a ona bi imala vremena da spusti majicu i nešto radi po sobi. Stala je ispred njega, malo se izvila u kukovima, a palčeve je zadenula u džepove farmerki. Tako je isto stajala jedne nove godine u skoro prozirnoj crnoj bluzi ispod koje je čipkasti brus skrivao belinu dojki. Tada je imala 25 kila manje, ali sada o tome nisu razmišljali.

– Podigni majicu, pokaži mi sise.

– Polako. Zašto hoćeš da ih vidiš? Debela sam, ružna, pijana.

– Digni majicu i pokaži mi sise, to želim od kad sam te upoznao.

– Mrzela sam te iz dubine duše jer si mi krao muža – govorila je i njihala kukovima kao da pleše.

– Sad me ne mrziš jer je on otišao, a da ja nisam ništa uradio. Sam je otišao i ostavio te, a ja sam i dalje tu i hoću da te kresnem. Meni si dobra.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt