ISPOVEST: Krišom sam gledao snajku – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Krišom sam gledao snajku

Sinoć sam je krišom gledao snaju kroz ključaonicu dok se tuširala. Otišao sam u svoju sobu i par minuta nakon toga moja snaja je usla kod mene.

Ništa nije govorila, samo se uvukla u moj krevet, srce mi je tako tuklo da sam mislo da ću da um.em, bio sam u tom trenutku najsretniji čovjek, a onda je u sobu ušao moj brat.

Osjećaj sreće se pretvorio u neviđenu tugu, strah živi pakao. Želio sam da nešto kažem, ali nisam imao glasa, a onda je sve nestalo, bukvalno, probudio sam se sav znojan i poprilično mokar.

BONUS ISPOVEST:

 

RAŠIRILA JE NOGE I ISTURILA ZADNJICU: Dok ju je pljeskao, nabijao se sve jače u nju!

 

Godine čine svoje. Vreme neumitno teče, a sa njim prolazi život. Nekada mladi, sada su stari. Nekada jaki, sa godinama slabe, nekada lepi, sa godinama… pa, postaju drugačije lepi. Tako su i njih dvoje prošli gotovo sve faze putovanja kroz vreme. Šibani nedaćama života, odavno nisu u ljubavi u kakvoj su bili kad su se upoznali. Sada žive zajedno jer nemaju alternative. Kažu da žive zajedno zbog dece, što je obična laž. Deca odavno imaju više od 20 godina i svoje živote. Naravno da najveći deo dečjih života zavisi od dve roditeljske plate i zajedničkog stana. Najjeftiniji hotel – živim sa roditeljima.

Kad ju je upoznao, već je bila udata celu godinu. I bila je zaista zgodna, vitka, bujnih grudi i dugih nogu. Njen muž je odmah postao njegov najbolji prijatelj. Njih dvojica su se odmah razumeli, našli gomilu zajedničkih interesovanja, hobija, stavova. Ona ga je mrzela jer joj je odvlačio muža. Tipična ženska reakcija kad se oseća nesigurno jer zna koliko malo može da pruži svom mužu. Njen muž ju je oženio da bi imao ženu i da ne bi pešačio preko pola grada da bi bio sa njom. A i imala je najbolje sise na žurki. Vrlo veliki adut kad se bira životni saputnik.

I tako, njih dvoje žive svoje živote u zajednici koja je posle prvog deteta prešla u potpunu naviku. Brak se vukao sporo kao blato, stalno opterećen nedostatokm para. Nisu imali snage da preduzmu nešto. Muž je bežao od kuće, ona je bežala od braka. Muž je našao švalerku posle 20 godina braka. Ona je našla flašu i pilule “za lilule”. Navodno je patila od depresije. Muž je patio od nedostatka snage da promeni bilo šta, jer ako bi promenio ženu, ne bi imao domaćicu koja zna šta on voli. Morao bi tu novu da uči šta voli da jede, kako voli da je uzme i napuni. Ona je pila svoje pilule i zalivala ih alkoholom. Deca su patila, a kad su poodrasla, udaljila su se od roditelja. Ostala su u stanu jer je tako najjeftinije. Roditelji više nisu bili potrebni. Samo su potrebni novčanici. A novčanici su bivali sve tanji jer je švalerka skup sport, a i alkohol nije jeftina zabava. Pilule su bile na recept.

Posle nekih 25 godina poznanstva, muž je priznao da već deset godina nije imao seks sa ženom jer se ugojila. Umesto toga je imao švalerku po svom ukusu – mršavu, žgoljavu, muškobanjastu. Mrzeo je kad bi mu žena noću prebacila nogu preko njegove. Žena je kroz alkohol pomenula kako se toliko uželela muškarca da bi svršila istog momenta kad bi videla “onu stvar”. “Ovaj njen” je nije pipnuo deset godina. Evo, već mesec dana ne pije, ali ne pomaže. “Ovaj njen” neće ni da je pogleda. Glavni akter priče se našao u čudnoj situaciji. Dok je bila mlada, rado bi je kresnuo. Sad je matora i punačka, ali sise su i dalje bujne, noge su i dalje duge. Samo stomak kvari sliku. Razmišljao je danima da li da iskoristi situaciju. Na kraju, posle deset godina nemanja seksa sa mužem, ona u tom smislu nije bila udata. Ni njen muž nije bio oženjen po tom pitanju. Oboje su, svako za sebe, priznali da bi bili srećni da “onaj njen” ili “ona moja” nađe nekoga sa strane da ih “servisira”.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt