Svekrva me nije nikada prihvatala – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva me nije nikada prihvatala

Udala sam se sa 18 godina, ostala sam trudna i morala sam. Međutim, moja svekrva me nikada nije prihvatila, a posebno ne moju kćerku. Muž nije sumnjao da je otac, ali ona je konstantno ponavljala da sam ku*va i da njen sin nije otac. Istina da sam bila sa više različitih muškaraca, ali sam bila skoro 100% sigurna da je on otac.

Nakon dvije godine braka, prije mjesec dana moj muž me prvi put u životu udario i tada sam shvatila da je pao pod njen uticaj. Oprostila sam mu, ali juče mi je praktično iz čista mira rekao kako je razmišljao i da isli da je najbolje da se rastanemo… bili smo mladi, kao u tom smislu i da smo pogriješili što smo se vjenčali. Tada sam ga pitala šta ćemo sa kćerkom, jer i njen život je sada tu, a on mi je onako mrtav hladan rekao VODI JE SA SOBOM… ŠTA ME BRIGA ZA NJU!

Tada mi je bilo jasno… njegova mama je uspjela u svojoj nakani i rasturila nam je brak. Najgore od svega njen sin mene zaista voli i ni sa jednom drugom neće biti sretan kao sa mnom. Nisam se željela raspravljati niti se dodatano sramotiti. Spakovala sam svoju kćerku i sebe i otišla kod mojih roditelja. Teško mi je, ali nekako sam ovo predosjećala, jednostavno se moralo desiti, samo se pitam ZAŠTO?

BONUS:

OBOŽAVAO JE DA ME LIŽE: Nekada je plaćao samo da mi vidi sveže obrijanu mačkicu

 

Evo odlučila sam vam ispričam moju priču. Desila se prošle godine, dok sam radila na jednom mestu. Imam 24 godine i spanđala sam se sa gazdom koji ima 63. Sve je bilo naravno zbog para.

Jedan dan sam došla na posao i gazda je bio tu. Starac debeo, ćelav sa brkovima. Kad me je vidio oblizivao se kao i svaki dan prišao je da me pozdravi i u momentu sam ga uhvatila za ku*ac. To mesto i onako nije bilo prometno i nije bila gužva. Malo se nasmijao i otišao. Pred kraj radnog vremena došao je po pazar i kad je ušao samo je zavukao ruku u hlače i izvukao svoju mašineriju.

Bio je začuđujuće velik, iako je skoro starac. Kao po dogovoru prihvatila sam kitu i počela sam da je sisam. Prekinuo me je i gurnuo kitu u pantalone i rekao mi da idem sa njim autom. Pošla sam. U toku vožnje gurnula sam mu ruku u pantalone i igrala se njegovim kurcem. Kad smo stigli u neku šumu skinuo je pantalone tako da se pomolilo pola kurca i gornji deo muda. Nacerila sam mu se.

– Hoćemo li? – pitao je.

– Ja obično ne radim ovakve stvari, ali treba mi lova – odgovorila sam.

Povukla sam mu gaće i njegov ku*ac je slobodno iskočio. Uhvatila sam ga u usta. Drugom rukom sam mu obuhvatila muda. Zgrabio me je za glavu nabijajući me na kitu. Tucao me je u usta sve dok nije svršio u jakom grču. Bilo je prebrzo ali ko zna kad se ovo starom poslednji put desilo pa mu zato nisam zamerila.

Počeo je da mi dira pičku. Koliko sam bila napaljena sva je ovlažila i otekla. Svukla sam gaće i kad je vidio moju picu sveže obrijanu i vlažnu, pomislila sam da će dobiti infrakt. Pošao je da mi ugura kitu ali sam mu rekla da samo jezik i prst može upotrebiti. Ostalo mi se gadilo. Mislila sam da će se naljutiti, ali on je i sa tim bio presrećan. Lizao me je, nadraživao, ali kad sam se približila orgazmu prestao je. Prstom je prelazio polako preko klitorisa. Uhvatila sam ga za ruku i pošla da gurnem prst u moju skroz mokru pičku. Nije mi dozvolio.

– Ah svršavam, svršavam. Gurni mi ga jebi me kurcem, svojom velikom kitom…

Šta je sad ti odgovara i moja kita. E pa neću – zabio mi je jezik u pičku. Lizao je, sisao golicao me svojim brkovima. Nisam više mogla izdržati. Počela sam nekontrolisano da svršavam.

Dobila sam platu dva i po puta veću nego uobičajeno i od tada svako jutro kad dođe plaćao je da jezikom balavi po mojoj pički. Budala, kad nisam imala vremena ni za šta onda je plaćao samo da je vidi i gurne 2-3 puta prst. Ostao je uvek posle radnog vremena i drkao. Nekad bi mi rekao da masturbiram, a on da me gleda. Gurala sam nekad prst, a nekad vibrator. Čini mi se da nekad nije stizao ni dotaknuti kitu, a već bi počeo svršavati. Lizao me je sa svih strana, sedala sam mu na usta i ni to mu nije bilo dovoljno.

Kad god bi došao po pazar, kita mu je štrčala iz pantalona. Sa svim stvarima se ipak mogao zadovoljiti, ali lizanja mu nikad nije bilo dosta. Za sve sam to bila plaćena.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt