Njegov sin me je kaznio i meni je to jako prijalo, I dio – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Njegov sin me je kaznio i meni je to jako prijalo, I dio

Odjednom se bol i nelagoda pretvoriše u ugodu

Prvi put sam bila tucana u stražnjicu i bilo je to nešto posebno. Ugoda se počela pretvarati u užitak od kojeg sam počela drhtati i dahtati. Nisam imala pojma da može biti tako lijepo. Trljala sam si klitoris a vatra se širila mojim tijelom.

– Ohh… aahhhh… ohhh… – uzdisala sam i stenjala.

Odjednom je Niđo ispunio moj šupak obilno spermom. Tresao se i dahtao, bio je zajapuren. Izljubio mi je leđa i vrat.

– Oh kako je bilo sjajno komšinice – rekao je. Sjeo je na rub kreveta i povukao me na sebe.

– Izvini… bio sam grub… izvini mi… Ajde malena sada se ti nabijaj sama kako želiš i kako ti paše… još samo jednom želim te imati… – govorio je promuklo dok mi je ljubio sise, jezikom dražio bradavice pa ih cuclao kao dudu.
Napalio me je… Počela sam se trljati o njegovo međunožje da se još više učvrsti. Bože, ovo ne bih mogla s njegovim ocem – pomislih.

Potupuno se digao i otvrdnuo

Počela sam se namještati na njega uz uzdisaje koji su bivali sve jači. Polako sam se nabijala i mrsila mu kosu dok se on gušio u mojim sisama.

– Ah! Ah! Aahhh… jooojjjj… joojjjj… – stenjala sam i dahtala. Bilo je prelijepo. Ovaj put Niđo je svršio ranije nego obično i svalio se na krevet.

Kada je išao kući uvalio mi je jezik u usta i stisnuo sisu:

– Nikada nisam radio sve ovo šta i s tobom. Hvala ti. Neću stvarati probleme ocu i tebi. Ako me kada poželiš, javi se. Moj kurac će uvijek biti spreman za tebe. I još nešto… Ne traži da te zovem “mama” – rekao je i otišao.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt