Njegov sin me je kaznio i meni je to jako prijalo, I dio – Ispovesti
Ispovesti

Njegov sin me je kaznio i meni je to jako prijalo, I dio

Noćima nisam spavala zbog ovoga u šta sam se uvalila zbog požude. A kada bih zaspala sanjala bih Zokija i Niđu kako me tucaju, i to obojica u isto vrijeme. Ne mogu se požaliti da je bilo loše, samo nije bilo u redu da me tako rastave kurcem.

Sa Niđom nije me čekala nikakva budućnost, a s njegovim ocem već je moglo biti nešto. 10 godina je stariji od mene, baš koliko i ja od Nikole. Kao što sam rekla, Nikola je želio da se opet nađemo, a ja sam ga izbjegavala zbog njegova oca. No, jučer je Niđo upao u moj stan ljut i izvan sebe.

– Gaduro, nisi mi rekla da te ševio i moj otac. Ne prestaje pričati o tebi čini mi se da se zaljubio a ti si jedna velika drolja koja to ne zaslužuje. Samo da mu kažem šta je bilo između nas… – Na to sam ja vrisnula i počela plakati:

– Ne govori mu Niđo, tako ti Boga i svega u životu. Želim provesti budućnost s tvojim ocem. Preklinjem te. Učinit ću baš sve što želiš – bila sam očajna.

Čak sam pala na koljena pred njega i ljubila mu ruke i preklinjala da mu ne govori ništa.

– Učinila bi baš sve? – pitao je.

– Ama baš sve ako obećaš da mu nećeš reći – rekla sam znajući šta mu je na umu. A i vidjela sam da mu je kita kruta i uvećana.

– Onda smo u pravom položaju – rekao je i otkopčao šlic a iz traperica je ispala njegova gromada.

Uzela sam ga u ruku i par puta natekla kožicu preko glavića pa palcem milovala glavić dok sam ga lizala po dužini. Zatim sam mu polizala jaja a on je počeo duboko disati. Nakon toga strpala sam ga u usta i počela strastveno pušiti. I pušila sam ga i gladila mu jaja.

On ga je počeo nabijati u moja usta sve dublje i mislila sam, ugušit ću se i povratiti. Ali nisam smjela… Počeo se trzati i tresti i napunio je moja usta kurcem i spermom.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt