ISPOVEST: "Direktore poslužite se mojim tijelom..." – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Direktore poslužite se mojim tijelom…”

Kada je sve konačno ispotpisivao zaklopio je mapu i pitao me da li sam za piće da proslavimo moj dolazak sa godišnjeg.

Do sada sam njegove ponude i pića odbijala, no danas sam prihvatila sa oduševljenjem. Sjela sam na kožnati trosjed, a on je otišao do komode, te izvadio Martel i dvije čaše.

Sjeo je do mene i natočio nam, kucnuli smo se čašama te ispili, a on je odmah ponovno natočio. Pričao mi je kako su tekli pregovori sa nijemcima, kako još samo malo nedostaje pa da se sve finalizira, da je to ugovor koji će nam donijeti enorman profit, a ja sam sa zanimanjem slušala.

Nakon treće čaše Martela primjetila sam da smo si nekako sve bliži, te da je njegova noga sve češće dodirivala moju. Nisam apsolutno ništa poduzimala, pustila sam njega da učini taj prvi korak. Samo sam povremeno prošla prstima kroz kosu ili onako kao slučajno dotaknula ga rukom po koljenu. On je i dalje prepričavao događaje, a onda u jednom trenutku stavio ruku na moju butinu. Malo je bio zastao, očekujući moju reakciju, no kako nisam učinila baš ništa da mu maknem ruku, nastavio je sa pričom.

Postepeno je ruku počeo pomicati, tako da je to sve više izgledalo kao maženje moje gole noge. Primila sam ga za ruku, naslonila se na peterosjed, lagano rašrila noge i vratila njegovu ruku na svoju nogu.

Pogledala sam ga u oči i rekla „Izvolite direktore, poslužite se.“

Na te moje riječi u trenu se bacio me mene, počeo me ljubiti, a rukama potpuno podigao bluzicu. Uzvratila sam mu poljubac, te njegovu ruku stavila na moju cicu. Čvrsto me stisnuo i još jače stao ljubiti, osjećala sam kako mi postaje sve toplije, uživala sam dok me ljubio a rukama prelazio preko cica.

Počela sam se migoljiti osječajući kako mi pičkica postaje sve vlažnija. Krenula sam rukom i skinula gaćice, on je u isti tren ruku stavio na moju pičkicu i počeo je maziti. Prstima mi je razmicao usmine, šireći ih, te je lagano uveo jedan prst u mene. Prmila sam ga za ruku i pomogla mu da uđe i drugim prstom.

Sve jače ih je gurao u mene, a ja sam se migoljila, vrtila guzom podižući je sve više u zrak. Počela sam svršavati glasno stenjući dok su njegovi prsti neumorno istraživali dubinu moje pičkice. Svršila sam u nekoliko naleta, vrlo glasno stenjući, a onda sam kleknula između njegovih nogu, raskopčala mu hlače i izvadila kurac.

Lagano sam ga počela lickati jezikom, temeljito sam oblizala glavić, a onda se lagano spustila do jaja, koja su bila puna. Ponovno sam se popela do vrha obuhvativši ga usnama, poljubila sam ga nekoliko puta te ga stala uvoditi u usta. Polako je nestajao u mojim ustima, dok ga nisam konačno i cijelog uspjela staviti.

Držala sam ga tako neko vrijeme osječajući kako pulsira. On je stenjao, duboko disao, rukama me držao za kosu ne dozvoljavajući mi da ga izvadim.

Počeo je sve glasnije stenjati, te mi je njegova sperma ubrzo napunila usta. I dalje ga nisam vadila, gutala sam njegovu spermu, ne dozvolivši niti jednoj kapi da mi pobjegne. Izvadila sam ga iz usta, još ga malo oblizala, vratila mu ga u hlače i sjela kraj njega. „Uh Sanjo ovo je bilo fenomenalno. Hvala vam.“ – sav uspuhan nekako je izgovorio. „Direktore, hvala vama. Bilo mi je zadovoljstvo.“ Ustala sam pokupila gaćice s poda na što je on rekao –„Ajde da ih danas više ne oblačite.“ Uzvratila sam mu smiješkom – „Kako vi kažete direktore.“ i izašla iz kancelarije.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt