ISPOVEST: "Noć za pamćenje sa ujnom Gordanom" – Page 9 of 10 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Noć za pamćenje sa ujnom Gordanom”

Kao najveća bludnica i dalje je, ranjeno ležala pred njim i uplašeno gutala knedle ni sama ne znajući kako da reaguje što zbog otupele boli u svom čmaru, što zbog čudnog titranja u grudima. Ipak, u suštini bila je samo žensko sposobna ponajviše da se predaje bez mnogo razmišljanja.

– Šta si mi to uradio, Marko? Uhhhhhhhhh – čuo je kako uzdiše, glave postiđeno gurnute u jastuke.

Ujna više nije vladala sobom i lako mu je dozvolila da je gurne i prevali tako da se u trenu našla na stomaku, raščupane kose i glave zaburene u jastuke. Veličanstvena guzica se ponovo našla naglašeno natrćena ka razjarenom mladiću. Nije mogao da odoli… Osetila je težinu Markovog tela na svojim leđima i ponovo se našla prikovana za krevet. Za tren je pomislila da se šali jer ju je poljubio u uho, ali onda joj je postalo jasno da on hoće još… Osećala je debelu tvrdu kurčinu među guzovima i snažne ruke koje ih jako šire. Srce joj je stalo kad se šupak ponovo bespomoćno otvori. Opet je glomazni glavić namestio na sam otvor i snažno pogurao…

– Aaaaaaaaaaajjjjjjjjjj – opet je osetila kako je širi i puni. Izjebani čmar je bio nemoćan da zaustavi takav napad i ujna se za čas ponovo nađe nataknuta na kurčinu. Odmah je nastavio da ga usađuje kao i malopre, priređujući sebi i njoj pravi uragan iskonskih strasti. Oduševljen njenim čarima bestidno je navaljivao, ulazeći u nju najbolje što je mogao. Osećao je koliko je unutra tesna i vrela a njeno dahtanje je otkrivalo i koliko je uzbuđena zbog tog razvratnog ljubavnog čina bez granica. Gledao je njeno milo, nežno lice kako se preliva u rumenilu i grči pri svakom novom ubodu koji su joj razarali raskošnu guzicu. Taj nenormalni osećaj spajanja ju je potpuno obuzeo i raspametio. Dala je svom Marku da je guzi dugo, gustiozno uživajući u njenom prelepom telu koje je milovao i ljubio, pokazujući da je ipak voli i užasno želi da zauvek ostane samo njegova ženka a on njen ljubavnik.

Smerna vaspitačica Gordana P. je tako, najednom, postala pohotna žena za kojom je pamet izgubio mladi sestrić i oboje ih doveo na vrata pakla. Osećala ga je celim svojim telom, svaki njegov dodir, svaki dah , čak je osećala i njegove poglede kako je pale po vratu. A najviše od svega ju je sludeo nenormalni osećaj njegove glomazne kurčine koja joj rastura utrobu. Za Gocu je to bio isuviše jak i bolan doživljaj i uskoro se našla na izmaku snage.

Mladić je osećao ogromni pritisak u otežalim jajima i trudio se da što duže izdrži bez svršavanja, znajući da mu ujna nikada više neće dozvoliti da je dotakne. Uporno je razvaljivao ženin tesni kanal, trudeći se da ga ona što bolje oseti, a njoj je već sve bridelo i bolelo.

– Ajjjjjjjjjjj, uuuuuuuuuuhhhhh, nemooooj više, miliiii mooooj, ne moguuu- zacvilela je ona dok ju je Marko ljubio i sam na ivici orgazma.

Uterao joj je palamar još nekoliko puta i osetivši ponovno grčenje ujninih mišića, počeo je da svršava, ubrizgavajući joj svoje seme u snažnim, dugim mlazevima. Ona se gotovo onesvestila, osetivši kako je puni u ritmičkim trzajima. Uspela je svojim rukama dohvatiti Markove bokove i snažno je zarila nokte u njegovu kožu, gotovo kao da se bori za život. Dugo je svršavao, snažno je pritisnuvši. Ostao je da leži na njoj, znojavoj, izjebanoj i posramljenoj, ljubeći je u vrat i uho.

Ali, ona se nije micala. Nije smela ni da ga pogleda. Sklopljenih očiju je uživala u tim poslednjim Markovim pulsacijama i laganom smanjenju pritiska u anusu. Ni on se nije smeo pomerati kao da se tek sad plašio ujnine reakcije. Sasvim polagano je izvukao sad već polusplasnutu kurčinu iz rascepljene guzice i skliznuo na krevet pored nje. Usledilo je dugo ćutanje kad se moglo čuti samo Gocino teško uzdisanje. Uspela je još samo čaršavom prekriti svoje gole guzove, sakrivši od njega prizor otvorenog šupka iz kojeg se cedila njegova sperma.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt