"Neočekivani akcija sa konobaricom u skladištu kafića" – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

“Neočekivani akcija sa konobaricom u skladištu kafića”

Zatim je njena ruka završila u mojim gaćama i osjetio sam njene tople prste na mom napetom kurcu. Počela ga je lagano drkati i milovati, a onda je tiho rekla:

– Ne mora samo Danijela imati noge u zraku.. -nije više stigla ništa reći jer sam ju podigao i odnio do nekih gajbi, te stavio neku deku na njih i položio ju na gajbe.

Skinuo sam joj gaćice i raširio noge, pa se sagnuo i počeo joj ljubiti obrijanu picu sa tankom crtom dlačica po sredini. Stenjala je, a ja sam gurnuo jezik između njenih usmina i uguravao ga u rupicu, a onda malo oblizao klit što je nju dovelo do ludila, jer je zastenjala jako. Međutim moja želja je bila prevelika, pa sam se uspravio, namjestio glavić na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Zastenjala je, a kad joj je ušao do kraja samo je duboko uzdahnula i prostenjala:

– Aaahhhh.. . da jebi me.. .

Počeo sam ubrzavati i uskoro sam ju jebao žestoko, dok su joj noge bile na mojim ramenima. Držao sam ih i uguravao joj kurac u picu koja je bila sve mokrija i mokrija, a ubrzo je svršila uz jako grčenje i stenjanje, a tada sam i ja osjetio da ću svršiti, pa sam ga na brzinu izvadio i svršio joj po trbuhu i nogama.

Ostali smo tako zadihani, a onda sam joj pomogao da ustane, pa smo se još malo ljubili, a onda se uredili i odvezao sam ju kući. Kiša je i dalje padala, pa smo još malo sjedili u autu, nedaleko njene kuće, a ona mi je izvukla kurac iz hlača i popušila mi ga dok joj nisam svršio u usta. Oblizala se i poljubila me, a ja sam joj samo stigao reći da ovaj vikend ne idem kući jer sam dežuran ovaj vikend, pa bi se mogli naći. Široko mi se odmjehnula i samo rekla:

– Super! ! Vidimo se sutra popodne u kafiću, pa onda nas dvoje idemo nekamo.

BONUS:

https://ispo-vesti.info/2023/10/02/21856/

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt