ISPOVEST: Viđam se sa prvim komšijom – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Viđam se sa prvim komšijom

Lagano sam lizao pičku gore, dole, spoljnom pa unutrašnjom stranom usnica, zadržavajući se na klići, uvek kada do njega dođem.

Sada je pička već bila sočna i ja sam bio opijen njenim sokovima.

Iskoristila je priliku i u jednom trenutku jednu nogu je prebacila preko mog ramena i uhvatila me čvrsto za glavu i pritisla. Lizao sam pičku sve jače i jače, sisajući i grickajući klitoris.

Njeno telo počelo je da podrhtava, i ponovo mi je pritisla glavu na svoju pičku ali ovog puta snažnije. To mi je bio znak da usisam već narasli klitoris u svoja usta i da jezikom palacam svuda oko njega.

Sada je već brzo disala i uzdisala a njen klitoris u mojim ustima i moje jezik na gornjem delu klitorisa su joj toliko prijali da je počela da vrti kukovima, uzdiše i stenje.

Nije mi puštala glavu, sve snažnije je pritiskala a ja sam sve brže lizao i jako sisao da se u trenutku ukočila, jauknula od zadovoljstva a pička je pustila takve sokove, da sam se slatko napio, da čak nisam mogao sve da popijem. Pustila mi je glavu, malo sam se odmakao ali i dalje na kolenima, sa glavom između njenih nogu. Gledao sam tu slatku i mokru pičku, uredno podšišanu i ćutao. Lice i vrat su mi bili mokri od njenih sokova a na trosedu je ostala fleka od njenog svršavanja.

– „Jebote, što dobro ližeš!!! Blago tvojoj ženi“

– „Ih, kakvi blago njoj, kad’ ne da da joj priđem”

– „Jeb’o ih život i ovaj moj, ne jebe me već duže vremena“

– „Uh, ja bih te slatko jebao ali znaš da bi to bio veliki zajeb. Ajde za njih dvoje, nego zamisli deca nam odrasla, druže se…“

– „Ma da, jebi ga… naći ću nekog jebača“

– „Pa dobro, nije da ne mogu nekada da priskočim u pomoć, kad’ zagoriš“

– Ha, ha, ha…

Ustali smo, otišao sam u kupatilo da se umijem a ona je čistila onu fleku na trosedu i sušila je fenom. Smejali smo se i zajebavali i dalje, kao i pre a ovo se nije rasplamsalo u nešto žešće

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt