ISPOVEST: Viđam se sa prvim komšijom – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Viđam se sa prvim komšijom

Već nekoliko mjeseci se “viđam” sa jednim starijim, a uz to i oženjenim muškarcem. Obzirom da smo prve komšije neću mnogo detaljisati da nas ne bi razotkrila.

On ima skoro 50 godina i 10 godina je stariji od mojih roditelja. Ni sama ne znam kako je sve počelo, ali ono što je najvažnije, ja sam danas vjerovali ili ne najsretnija žena na svijetu. Barem se tako osjećam. Ono što osjećam ne mogu riječima opisati i jedino što me brine je činjenica kako će okolina reagovati kada ozvaničimo vezu i kada se vjenčamo, a to će vrlo skoro. On je obećao da će se razvesti i mene oženiti kada za to “dođe vrijeme”.

Jedna od opcija je možda da napustimo ovu našu provinciju i odemo u Švedsku obzirom da on tamo ima brata i to bi se možda moglo napraviti. Gledam sada u ovom rijalitiju ima sličnan slučaj kao i moj, samo što je ovaj baš mator, ja to sa njim baš i ne bi mogla i ako sam u sličnoj situaciji, ova djevojka mi nije jasna uopšte, premator je nema tu ništa… Kako vi gledate na veze sa velikom razlikom u godinama?

BONUS ISPOVEST:

 

BILA JE TAKO TOPLA I PREKO GAĆICA: Lizao sam je, a lice i vrat su mi bili mokri od njenih sokova

 

Porodični smo prijatelji dugi niz godina. Ona i ja smo poznati po vulgarnim i sexy vicevima i šalama, toliko da već i deca to znaju. Porodično idemo na more, zimovanje i osim naših verbalnih vulgarnih zajebancija, nikada nam nije palo na pamet da odradimo neku četvorku (ona i njen muž, ja i moja žena).

Ovaj događaj se dogodio pre par godina i cela situacija se nije razvila u nešto više i dalje.

Dovezao sam dete kod njih da zajedno sa njihovom decom ide na rođendan. Dogovor je da ih njen muž vozi jer ima nešto da završi u tom delu grada, pa se uklapa sa vremenom.

Nas dvoje smo sedeli, pili kafu i viski i čavrljali. Inače, oboje smo u nekim četrdesetim godinama, ona rasna plavuša, odličnog izgleda, uvek vedra i nasmejana. U to vreme, primećujem kod nje da nema tu vedrinu koja iz nje zrači ali ne pitam ništa. Primetio sam da ona i muž baš ne funkcionišu dobro ali i ako se uvek vulgarno zezamo i sex nam je uvek tema, nikada nismo prešli granicu da o tome ozbiljno razgovaramo.

Sedim na trosedu, ona se vrti po kući, donosi, odnosi pikslu, piće, kafu, cigare… stalno je u pokretu.

Onako rasna, sa velikim sisama, velikim dupetom i jebeno dobrim strukom, naročito za svoje godine samo njiše kroz kuću u nekoj svakodnevnoj suknji i bluzici. Ne obraćam pažnju na to jer se znamo godinama i naš odnos je kao da smo brati i sestra.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt