ISPOVEST: "Svekar mi je uletio u sobu" – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Svekar mi je uletio u sobu”

Par dana nakon što sam se vjenčala šokirala sam se kada je u sobu ušao moj svekar, rođeni otac mog muža.

Zamolila sam ga da izađe, ali on je ignosrisao moje riječi i prisilio me. Nakon toga je rekao da nikome ne smijem govoriti o tome što mi je uradio, zaprijetivši mi da će nauditi mojim roditeljima.

Već 3 godine kada god moj muž ode na posao moj svekar dolazi kod mene, čak ne znam ni čije je dijete koje sam rodila prošle godine, pola, pola… tačnije prije da je mog svekra, nego mog muža, jer sa svekrom TO radim češće. Razmišljala sam da sve ovo javno ispričam, čak sam za ove 3 godine sakupila i dokaza, KRIŠOM SAM SNIMALA šta mi radi, ali, bojim se da je prekasno, već 3 godine su prošle i možda više nema smisla.

Brak bi mi se raspao, jedni bi mene sigurno osuđivali, a najgore, moja kćerka bi bila obilježena za cijeli život. Ovim putem želim da poručim AKO NEKO IMA SLIČNE PROBLEME kao ja, prekinite sve na vrijeme, tačnije na samom početku, jer svakim danom sve će vam biti teže, a mogućnost da izađete iz toga, sve je manja.

BONUS ISPOVEST:

 

STRASTVENA I VLAŽNA! Cvilela je, stenjući glasno jecala, dok sam joj ga baš žestoko uterivao…

Draga moja ženice, pošto trenutno nisi pored mene želim ovom pričom da nas oboje, a posebno tebe podsetim na neke događaje iz naše bogate seksualne prošlosti. Zato ću sada tebi lično draga moja, da napišem jednu resprektotivu nama poznatih i istinitih događaja.

Ove stvari su nam se manje, više sigurno sve dogodile. Mi o njima skoro nikad ne pričamo. Nešto od ovoga ponekad onako usput pomenemo. Retko kad pričamo o tim našim lepim događajima. Palo mi je na pamet i sada ću pokušati da se setim i tebe podsetim detalja iz našeg bogatog jebačkog života za ovih zajedničkih 40 godina!

Nadam se da ništa neću uveličati ili preterati! Neće to biti opet neka moja maštanja. Namerno akcenat priče će biti na mojim pomoćnicima, to jest na tvojim mnogim i raznim “jebačima”! Čudićeš se kojim to? Kad vrlo dobro znaš da si se sa mnom jedino jebala. Sad ću da ti dokažem da nije baš tako! Začudićeš se sama koliko si i kakvih raznih kurčina promenila. I ja sam se isto tako ovim podsećanjem iznenadio koliko ih je bilo.

Takođe pokušaću ti “dokazati”, koliko je moja draga žena u pozitivnom smislu u stvari “kurvica” . A ja te baš zbog toga, još više volim! Volim te između ostalog, što si sa svojom predivnom pičkicom omogućila nam sve te događaje i jebačine! A sada ću pokušati nekim redom, da se setim svega toga.

Za ovoliko godina bilo je toga baš puno i sigurno ću nešto zaboraviti i preskočiti. Odmah na početku našeg seksanja, bio mi je potreban neki pomoćnik, da bih te bolje nadražio, jer mi se dešavalo da od silnog uzbuđenja i želje za tobom i tvojom picom brzo svršim.

Tako sam se dosetio manje sveće. Snjom navučenom kondomom, samo sam pokušavao da te što bolje pripremim i nadražim. Kasnije sam se osilio i jebao te u picu zajedno sa svećom i mojim kurcem. Mislim da nam je bilo lepo, jer smo oboje zamišljali kako imaš dva kurca u sebi. Dok ti je pica bila tesna i dobro popunjena!

Posle sam krišom napravio u firmi gde sam radio, onaj veliki od plastike. Sa njim se baš nisam proslavio. Primetio sam da ti dosta smeta. Sad sam ubeđen i verujem, da ti uopšte nije prijao. Bio je jako velik, vrlo grub i previše tvrd. Srećom po tebe da sam to uvideo i brzo ga se rešio, to jest bacio. Tako da to i nije nešto čim bih trebao da se hvalim. Već suprotno, trebao bih da ti se izvinim zbog toga. Ali red je da ga u nizu svih tvojih jebača spomenem.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt