ISPOVEST: Punio sam mladu mamicu iz komšiluka – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Punio sam mladu mamicu iz komšiluka

Bio sam u tim mislima kad me trgnula mama na vratima moje sobe:

– Hajde, Tihana te čeka vani..

– Idem, idem.. . -uzeo sam svoj laptop i neke žice, pa prošao kraj mame i izašao na stubište, a kraj lifta me čekala Tihana i smješkala se.

Ubrzo je došao lift, pa smo krenuli do sedmog kata. U liftu sam stajao uz nju, pa sam osjećao miris njenog dezodoransa i, pošto sam bio viši za glavu i pol, imao sam nesmetan pogled u njen dekolte. Kurac u mojim hlačama je napinjao tkaninu i molio sam se da ne primjeti moju napetost. Kad samo izašli na njenom katu, krenula je naprijed okrznuvši me jednom sisom po ruci, a ja sam buljio u njeno savršeno dupe zamišljajući kako moj kurac buši obje njene rupice. Sad je već macan u gaćama prijetio ozbiljno tkanini od kojih su napravljene gaće i hlače. Kad je otključala i pustila me unutra, bio sam uvjeren da je vidjela izbočinu na mojim preponama iako sam ju pokušavao sakriti sa torbom u kojoj je bio laptop.

Odvela me do ‘radne sobe’, tj djela dnevnog u kojem su bili radni stol sa računalom, pretpovijesnim modelom od prije dvije godine, jer danas je u informatici ono što je izašlo prije par mjeseci već zastarjelo. Uzdahnuo sam i spustio se na stolicu i dalje držeći torbu na svojim preponama, a Tihana me upitala:

– Hoćeš nešto popiti ili.. ..

– Može kava, ako nije problem -pogledao sam ju upitno.

– Naravno -rekla je nasmiješeno i dodala- Mislila sam da ćeš nešto žestoko, pa zato.. ..

– A ne, ne.. . nisam još za to raspoložen -rekao sam i uključio njeno računalo, pa ju pogledao- U čemu je točno problem?

– Ne znam, ali pričekaj da donesem kavu, pa ćemo onda o poslu -rekla je i otišla u kuhinju njišući svojom guzom.

Gledao sam za njom, a onda uzdahnuo i pogledao šta je na ekranu računala. Vidio sam da nema nekih sumnjivih stvari, ali sam se spojio na net i uključio se na antivirusni program da ga pregleda. Nakon pet minuta se je vratila sa kavom, stavila ju na radni stol i stala uz mene, te se nagnula uz mene gledajući na ekran:

– I? Jesi li otkrio nešto?

Njen miris i njena blizina su bili neodoljivi, a toplina njene lijeve sise na mojoj desnoj nadlaktici je izazvala vlaženje na vrhu moga kurca. Samo sam promucao:

– N.. n.. ne.. . sad samo tek traži.. .

– Hmmmm.. . a ja već našla jednu grešku -rekla je gledajući u ekran.

– Da? A koju? -upitao sam i ja gledajući sad ja u ekran misleći da mi je nešto promaklo.

– Pa evo je -rekla je i u sljedećem trenu sam osjetio njenu ruku na mom kurcu kako ga stišće preko hlača.

– A.. a.. ali gospođo Tihana -promucao sam u panici.

– Samo Tihana za tebe -rekla je i poljubila me u usta. , te sam osjetio njen jezik na svojim zubima i usnama, a onda i u ustima.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt