ISPOVEST: Prijateljeva mama – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Prijateljeva mama

Pustio sam ju da se još nekoliko puta nabije na mene.Kad je počela stiskat kurac picinim mišićima nisam mogao više izdržat te sam ga izvadio i rekao

„okreni se i klekni“.

Spojila je sise a ja sam ju zalijevao.Kad sam svršio razmazala je spermu po sisama i bradavicama.Stavljala je prst po prst u usta i oblizivala ih,a zatim je uzela kurac i još ga malo drkala.Vrhom jezika se igrala po glaviću a tad ga je stavila u usta i temeljito očistila.Nisam mogao više stajat pa sam sjeo na njenu stolici,a ona je kleknula ispred mene i nastavila lizat mi kurac i jaja.Vrlo brzo mi se opet digao.Legao sam na pod a ona je sjela na moj kurac i namirivala svoju gladnu pičku određivajući sama sebi tempo.Za to vrijeme ja sam stiskao njene poveće sise i igrao se njenim šiljastim bradavicama.

Nakon nekih desetak minuta izvila se, zabacila glavu u nazad i u kratkim trzajima svršavala. Klonula je svojim tijelom na mene i uvalila mi svoj jezik u usta.Bila je zadihana i uznojena. Ljubili smo se nekih 20-30 sekundi, a onda mi je rekla da me želi nagradit.

Ustala se i sjela u svoju stolicu, te me pozvala. Stao sam ispred nje a ona je otvorila usta i približila ih do glavića, isplazila jezik te lagano lizala sa vrh. Stavila ga je u usta i lagano usnama klizila po njemu a drugom rukom mi stiskala jaja. Stavio sam joj ruku na glavu i ubrzavao tempo.Osjetio sam da mi se sprema prikuplja i da ću uskoro eksplodirati. Uspio sam izdržat još nekih desetak uboda u njena usta, a onda joj počeo ispucavati mlazove sperme u usta. Mirjana je bila spremna na to i uopće nije otvarala usta već je samo gutala. Bilo mi je tako lijepo da sam poželio da mi uvijek kurac ostane u njenim ustima. Očito se i njoj to sviđalo jer ga nije vadila iz usta mada je osjetila da više ništa ne izlazi iz njega, nego ga je još uvijek mazila svojim usnama i jezikom. Rukom sam joj uhvatio bradu i podigao joj glavu prema gore.

Nasmiješila mi se a ja sam joj izvukao kurac iz usta i trljao joj glavić po usnama.

Pošto je već bilo oko 19h pitala me dali se moram vratit u Zagreb ili mogu tu prespavat. Odgovorio sam da sutra imam još posla oko Rijeke i da ću tu prespavat.

Mirjana se samo nasmiješila te rekla da ima slobodan krevet u njenom stanu.

Poslije jako ukusne večere opet smo isprobavali razne poze do ranih jutarnjih sati.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt