ISPOVEST: Prijateljeva mama – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Prijateljeva mama

-Toooooo,kako je dobro.

Ližući joj klitić jebao sam ju prstima,a zatim joj stavio još jednog.Primila ga je bez problema i još mi je više nabila svoju pičku na lice.Pogledao sam u nju a Mirjana si je gnječila sise jednom rukom a sa drugom se jedva pridržavala.

Nakon par sekundi osjetio sam njenu ruku na mojoj glavi koja me je još više tiskala u njeno međunožje.Pretpostavio sam što slijedi pa sam ubrzao i lizanje i brzinu uboda prstima.Tako je i bilo.Tijelo joj se počelo tresti i trzat.Cijelo lice mi je bilo natopljeno njenim sokovima.

Ustao sam se i poljubio ju.Kurac sam trljao o njenu mokru pičku i usmjeravao ga na njen otvor.Jednim trzajem nabio sam joj ga skoro do kraja.Samo je duboko udahnula i ispustila dugi aahhhhhhhhhhh.

Uhvatila me je za kukove i privlačila ka sebi.Lagano sam ga vadio i naglim trzajima ga nabijao u nju.Stavio sam joj ruke na sise i stiskao ih.Predložio sam joj da mi se naguzi.Okrenula mi se leđima i isturila mi je guzicu.Prislonio sam ga i uhvatio ju za kukove te privukao.Ispočetka sam ju lagano nabijao a zatim sve brže i sve žešće.Osjetio sam da mi se približava vrhunac te ju pitao „gdje želiš da ti svršim“.

-Po sisama,izdrži još malo molim te.

Zato sam morao malo usporit tempo,a zatim sam osjetio da se ona počela nabijat na mene i opet si je jednom rukom mijesila sise.Odjednom se začulo ah,ah,ah,aaaaaaah.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt