ISPOVEST: Moja Maćeha još kad sam bio dete nabacivala je igračke – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Moja Maćeha još kad sam bio dete nabacivala je igračke

Moja Maceha jos kad sam bio dete nabacivala je igracke ispod stola i sedala za sto sa rasirenim nogama da mogu da je gledam odozdo. Kada sam imao oko petnaest god. pocela je ludorija. Primetio sam da posle rucka ili vecere koji je ona spremala tato se osamuti i cvrsto zaspi a meni se posle tog soka za koji je govorila da je za snagu javljao jak sek.ualni nagon tako da sam posumnjao da ona stavlja nesta u jelo i pice.

To sam resavao tako sto sam cesto isao u kupatilo i dr…. Ali jednom nakon vecere tato je cvrto zaspao a Maceha se pojavila u sobu sa minicem i visokim stiklama sela naspram mene i neprestano me gledala. Pitao sam je zasto se tako obukla.

Nakon pola sata poceo mi je nagon za s…om nasmejala se krenula prema kuhinji i pozvala me da krenem za njom. Stala je kod sudopere zadigla minic zabacila nogu na sudoperu i ja sam bio kao zarobljen od nje. Tu je bio prvi s.. sa njom i uopste prvi s… Brzo sam sv…o jer je bio jak sek…lni nagon. Pitala me jeli valjalo, nakon toga traje godinama.

BONUS ISPOVEST:

 

Bila je već razrađena, volela je GRUBO

 

U prodavnici blizu moje kuće zaposlila se nova prodavačica. Lepog izgleda, malo niža ali grudi i guza na mestu. Počeo sam češće da odlazim u prodavnicu pred kraj radnog vremena.

Jednom me je zamolila da joj pomognem da zatvori frižidere ispred i unese novine koje se nisu prodale. Pomogao sam joj tada i još par dana posle toga. Pozvala me je na kafu unutra i tako smo se družili skoro svaki dan jer smo bili različitih smena na poslu. Pričali smo na razne teme pa i o seksu.

Pričala je kako obožava analni seks i da joj guza žudi za dobrim razbijanjem. Muž je često odsutan i nema redovan seks. Ja sam joj nabacio da bi mogli da se družimo kada joj muž nije tu i da ja ne bih pravio probleme. Pristala je na tu kombinaciju i odlučili smo odmah da probamo. Ustala je, skinula farmerke i lagano svukla gaćice.

Ja sam izvadio svoj polu nabrekli kurac i ona se okrenula i stavila ga u usta. Sisala ga je i obrađivala jezikom dok nije postao potpuno tvrd. Prišla je uz zid, namestila guzu i ja sam tada prišao, pljunuo na svoj kurac i polako počeo da ulazim u njenu vrelu zategnutu guzu. Ona je bila već razrađena jer je volela anal, gurao sam ga polako dok nije ušao skroz, a onda sam počeo da ga navijam sve jače i jače.

Uživala je, mazila je ribicu. Gurala prste unutra i tražila mi da je udaram po guzi. Stenjala je sve brže i jače i mešala guzom kao luda. Svršio sam u njenu guzu i izvadio svoj mlitavi kurac.

Niz njene butine se slivala moja sperma, uživala je tako stojeći. Obrisala se i obukla. Na rastanku mi je rekla kako je to početak jednog divnog prijateljstva…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt