Napustio sam ženu – Page 5 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Napustio sam ženu

Pljunula je na šaku i namazala mi dupe, polako prelazeći uzduž i pritiskajući čmar. Opustio sam se savim i uživao u njenom milovanju, osećajući prijatnu hladnoću na mokrom anusu.

“Sada ćeš da vidiš kako je kad te siluju!“

Trebalo mi je par trenutaka da shvatim njene reči, kad je iznenada srednji prst prislonila na rupu i gurnula celog unutra. Poskočio sam onako vezan iako osećaj nije bio neprijatan već potpuno neočekivan i nikada doživljen. Vešto je ubacila i kažiprst, zadržavši malo pokrete dok mi je anus pulsirao, pa nastavila da ih gura i izvlači sve brže. Kada je počela da stavlja i ostale prste, počelo je da me boli i osećao sam kao da će me pocepati dok je gurala duge, vlažne prste sve dublje unutra. Slobodnom rukom mi je uhvatila kurac koji je ponovo počeo da se diže i drkala ga lagano. Ubrzo je neprijatnost nestala i počeo sam da osećam zadovoljstvo pri svakom sledećem pokretu.

Ni pre ni posle ovoga sa Majom nisam bio sklon odnosu sa muškarcem ali sam se zbog napaljenosti i načina na koji me je navela, potpuno prepustio njenom grubom jebanju u dupe i prvi put sam bezgranično uživao u tome.

Oslonjen rukama na sto, počeo sam da se odgurujem unazad u mahnitoj želji da se nabijam na njenu ruku. Ona je savijala prste duboko unutra i kada je počela da dodiruje prostatu, kao da mi je dodirnula G tačku, tresao sam se kao da me drma struja. Kurac mi pulsirao iako nije bio potpuno čvrst i ponovo sam svršavao, najsnažnije do tada a Maja je stisla glavić i pokupila spremu, pa kad je izvukla ruku, razmazivala je po mom rasturenom čmaru koji se stiskao i širio.

Ona je bila ostvarenje mog sna i najintimnijih erotskih misli, toliko nestvarna i putena da nisam bio normalan.

Odvezao sam se i potpuno iscrpljen legao na sofu.

Legla je na mene, opuštena i provlačila prste kroz moju mokru kosu. Ne znajući šta će budućnost da donese, ležali smo dugo zagrljeni i uživali u trenucima potpune sreće.

Kasno u noć, obučenu u moju trenerku, bez brusa i gaćica koje sam zadržao, otpratio sam je do stana i još jednom nežno poljubio pre rastanka.

I dalje se sastajemo i jebemo divlje a strast nam pojačava opasnost da će se saznati i da ćemo biti uhvaćeni na delu. Mislim čak da su nas u firmi provalili jer su počela gurkanja i šuškanja kada nas vide a mi jednostavno ne možemo da sakrijemo osmehe i poglede.

Previous page 1 2 3 4 5
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt