Napustio sam ženu – Page 4 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Napustio sam ženu

“Ovo si potajno priželjkivala, zar ne?“, upitao sam je.

“Aaaaaah, luuudo je!“, uzviknula je. “Platićeš mi ovo“!

Udarila me je šamarom iznenada ali onako ženski, bez previše snage a onda uhvatila za kosu i privukla sebi.
Počela je da me ljubi divlje, palacajući jezikom, gurajući ga i vadeći kao da me jebe njime i usisavala moju pljuvačku i usne do bola.

Legao sam pored nje i nastavili smo da se ljubimo gledajući se u oči, doživljavajći najintimnije trenutke u životu sa ženom koja mi se potpuno predala.

Odjednom se okrenula i spustila do mog stomaka, ostavljajući trag noktiju i uhvatila obema rukama kurac, stisnuvši ga u korenu koliko god je imala snage. Uzela je glavić u usta grubo da sam osetio zube kako me grebu i trznuo sam se refleksno a ona ga je progutala skoro celog i zadržala tako. Sisala ga je duboko i dinamično, još jače stiskajući da je skoro zaustavila dotok krvi i đoka je počeo da modri. Vešto je kombinovala ugrize sa nežnim palacanjem jezikom koji su ublažavali bol ne dozvoljavajući da svršim. Ovaj put sam ja bio taj koji nema kontrolu i to me je žestoko napalilo.

Dok je bila u tom položaju prstima sam joj dražio klitoris i masirao stisnut anus, gurajući palac unutra.
Ustala je i čučnula iznad mojih kukova, želeći da se navuče na ud koji siguran sam nikada nije bio tvrđi i veći. Postavila ga je na čmar i polako se spuštala dok se rupica širila izazivajući u meni pravo blaženstvo. Osećao sam kako se mišići šire oko glavića i krv pulsira, stiskajući ga snažno i refleksno sprečavajući da prodre.

“Jao ne može, prevelik je“.

Rekao sam joj da ne žuri i da se opusti dok sam lagano ulazio i izlazio i malo po malo bio sve dublje. Tesno joj je bilo dupe i osećao sam ga svakim milimetrom tako da nisam izdržao i povukao sam je za kukove na dole. Vrisnula je dok su se mišići anusa grčili, u početku jako a onda sve slabije. Pomerao sam se koliko sam mogao a ona je osetila i počela da meša kukovima, nabijena do jaja. Na licu joj se čitalo zadovoljstvo i podigla se sasvim silazeći sa kurca a onda brzo nabila ponovo. Diktirala je ritam tako da je počela da drhti i nagla se unazad, jednom rukom se oslanjajući na moju butinu a drugom je naizmenično stiskala sise i trljala klitoris. Promuklim glasom mi je govorila da sam kreten i da je niko u životu nije jebao ovako dobro. Rekao sam da ću je jebati svaki dan i ona je poludela, nasedajući besomučno na kurac, zabačene glave. Počeo sam da se grčim od zadovoljstva i sperma je jurnula u razvaljeno dupe. Kada je osetila pljuskanje, još brže je dražila pičkicu i počela da ječi, prskajući po meni od stomaka do lica. Vreli mlazevi su me polivali i jak, oštar miris mi je nadraživao nos izazivajući neverovatnu požudu pa sam otvorio usta puštajući da mi upadaju unutra. Jezikom sam ih razmazivao po ustima i skoro se onesvestio od intenziteta i slasti koju sam osećao. Opkoračila me je okrenuta leđima i ponovo mi trljala lice pičkom i dupetom iz kojih se cedila sperma pomešana sa njenom mokraćom. Sisala je mi kurac halapljivo i olizala svaku kap sa njega dok mi je jednom rukom trljala jaja a drugu gurala između mojih guzova.

“Dozvoli mi sve, zaslužila sam“, rekla je.

Nisam bio svestan šta to znači ali bih u tom trenutku i ubio da mi je tražila, pa sam pustio da mi radi šta hoće bez razmišljanja. Rekla mi je da legnem preko stola tako da mi je pomalo mlitav kurac visio ispod table i raširene noge vezala za nogare, jednu maramom a drugu kaišem.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt