Napustio sam ženu – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Napustio sam ženu

Ćutala je tresući se čitavim telom i moj stisak je polako popuštao držeći je leđima okrenutu sebi. Jednu ruku sam podvukao ispod tunike, svlačeći joj brus sa sisa, osećajući kako mi krute bradavice grebu ruke, dok sam joj drugom rukom milovao stomak, priljubljen uz njenu guzu i pritiskao je nabreklim kurcem.

Spustio sam ruku naniže i počeo da joj trljam pičkicu između stisnutih nogu osetivši rub gaćica. Sve više sam popuštao stisak pa je pokušala da se okrene i da mi vidi lice ali nisam smeo to da dozvolim i ponovo sam bio grub, da joj stavim do znanja da je potpuno pod mojom kontrolom. Više nije pokušavala da se istrgne pa sam se malo odmakao da mogu da joj svučem helanke i svoje farmerke.

Kada sam na golo dupe prislonio kurac, poželeo sam da joj ga nabijem odmah ali sam se uzdržao, dajući joj vremena da prođe prvi šok. Dobro sam uradio i malo po malo joj dodirivao najintimnije delove. Obrijana pička je bila toliko mokra da je sigurno pišnula u gaće od stresa. Prsti su mi klizili duž usmina, upadajući u procep lako i počela je da drhti od straha a nadao sam se da će uskoro preći u zadovoljstvo. Držeći je za kosu, odgurao sam je do sofe i naterao je da se presavije preko naslona i legao na nju. Izvadio sam crnu svilenu maramu i pomalo nevešto joj stavio povez preko očiju a potom i svojim kaišem vezao ruke iza leđa. Sada je bila potpuno nemoćna, otkrivajući mi neverovatno jebozovno dupe i pičkicu na izvolte’. Svukao sam joj sa nogu helanke i mokre gaćice i širom joj razdvojio noge. Očigledno se pomirila sa sudbinom i drhtavim glasom je rekla: “Molim te, nemoj da me povrediš“.

Udario sam je po dupetu i razmakao joj guzove otkrivajući areolu malog čmara i roze pičkicu koja se raspukla.

Prostorija se ispunila mirisom njene pičke, pomešane sa parfemom i ta kombinacija me je dovela do ludila.

Naslonio sam glavić na čmar i osetio sam da se ukočila celim telom, očekujući da ću da prodrem u guzu silom. Gurnuo sam okamenjen kurac tako da sklizne duž ribice i povlačio ga napred i nazad bez penetracije. Nastavio sam da je tako trljam i počeo da joj masiram palcem anus. Sve češće se stresala, očigledno se boreći sa pomešanim osećanjima besa zbog nemoći, i istovremenog zadovoljstva koje je telo osećalo zbog mojih dodira.

Okrenuo sam je i položio na sofu sa rukama ispod leđa, tako da je ležala blago izvijena u struku. Izvukao sam nekako brus koji se raskopčao ali nisam mogao da skinem tuniku pa sam je pocepao, ostavljajući je potpuno golu pred mojim očima.

Nikada nisam i verovatno neću doživeti toliko moćno erotičnu scenu kao tada. Spustio sam glavu na njene prelepe grudi koje su se brzo podizale i spuštale i osetio kako joj srce snažno tuče, da sam mogao gotovo da ga čujem. Sisao sam joj i ljubio sise lagano, igrajući se jezikom sa bradavicama i polako se spuštao prema prelepom stomaku koji se grčio. Mazio sam ga i pod prstima osećao nežnu, savršenu kožu. Jezikom sam prelazio duž prepona, tek ovlaš dodirujući usmine. Nisam hteo da žurim i počeo sam da joj ljubim i ližem pičku, ispočetka polako, a onda sve brže. Trzala se nekontrolisano, teško dišući kao da hvata vazduh u nemirnom snu. Počela je glasno da dahće i osetio sam tada da se predaje zadovoljstvu i samouvereno sam nastavio da joj dugo jezikom dodirujem klitoris i mokraćni kanal, gurajući ga duboko bez ikakvog otpora i uživao u slasti balave rupice. Razmišljao sam o tome da se zaustavim i ostavim je tako, da je ne bih više povredio ali svestan da sam otišao predaleko, sklopio sam oči i grabio ustima vrelu pičku.
Sama je podigla i raširila noge, ostavljajući mi potpunu slobodu i omogućila da joj istovremeno ližem pičkicu i prstima nadražujem čmar.

Povukao sam je sa sobom na pod i legao ispod nje dok je klečala. Tako sam mogao da nastavim da je ližem još intenzivnije, prelazeći duž pičke, preko međice i jebao je duboko jezikom u obe rupice. Toliko se naložila da je sela na moje lice i divlje pomerala kukove, razmazujući svoje sokove koji su mi punili usta i nos i jedva sam dolazio do daha. Uhvatio sam je za sise i znajući da voli grubost snažno ih stiskao želeći da joj nanesem bol ali se još više napalila i svojom rukom preko moje dodatno pritiskala sise. Povlačila je bradavice kao da će ih otkinuti i bile su tamne od krvi i nadražaja. Svršavala je glasno ječeći i još jače sedajući na glavu i pravo je čudo da se nije posekla na zube. Osetio sam veliko olakšanje jer sam uspeo u nameri da je dovedem do vrhunca. Onako opkoračena preko mene, počela je da na kolenima ide u nazad i izgledala je pomalo smešno kao u crtanom filmu. Kada je došla do rampe od mog kurca, neverovatno vešto se onako vezana navukla na njega i uzdahnula glasno. Uhvatio sam je za dupe i podigao je malo da bih imao mesta da se pomeram. Tela su nam uhvatila ritam i ulazio sam u nju glatko i duboko. Tek tada sam se setio da nisam stavio prezervativ ali već je bilo kasno i nastavio sam da je jebem kao lud. I ona je već bila luda za mojim kurcem i kada je počela da vrišti svršavajući ponovo, otkinuo sam i napunio sam joj pičku spermom koja se izlivala na moja jaja.

Toliko sam bio napaljen, da mi je kurac bio dignut kao da nije svršio i otkopčavši kaiš kojim su joj vezane ruke, gurnuo sam je na leđa. Sada sam ja bio gore i sisajući joj sise, nastavio da je jebem a ona je nesvesna da sada može skinuti povez, počela da se izvija oslonjena rukama o pod da bih što dublje ulazio u nju. Svršavala je praktično bez prekida jednako snažno i konačno se malo opustila, ali želeo sam da još uživamo i nisam prestajao da je punim, ovaj put sporije. Gledao sam snajkino blaženo lice i poželeo da joj skinem maramu sa očiju ali sam istovremeno strahovao od reakcije i nisam prestajao da je jebem. Kao da je pročitala moje misli, svukla je maramu sa očiju i za trenutak u potpunoj neverici, bez reči gledala u mene. Gurnula me je snažno koliko je mogla, pokušavajući da ustane, ali sam je uhvatio za ruke i pribio na pod ubrzavajući ritam i snažnije nabijajući kurac u nju tako da sam je sada zaista silovao divlje. Vrisnula je i osetio sam da se pičkica snažno stisla što joj je samo povećalo zadovoljstvo. Izvijala se celim telom tako da je malo nedostajalo da mi kurac ispadne ali nisam popuštao. Dahtala je oznojena, crvenog lica i promuklim glasom je rekla:”Ti nisi normalan“! Zatim me je uhvatila za dupe, grebući i vukući me sebi snažno. To je bila potvrda da uživa i više nisam kontrolisao pokrete, pomerajući je pomalo ispod sebe pri svakom sledećem zabijanju i nisam mogao da verujem koliko joj se povećava užitak i gde je granica njenog zadovoljstva.
Sva moja očekivanja su bila prevaziđena i uživao sam u svakom pokretu, spojen sa prelepom ženom.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt