Napustio sam ženu – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Napustio sam ženu

Naravno, ja sam počeo aktivno da učestvujem u bezobraznim pričama u njenom društvu, navodeći i svoja iskustva, malo preterujući i glumeći mačo muškarca. Možda ne žele otvoreno da priznaju, ali ni jedna žena koju poznajem ne voli mlakonju, koliko god bio dobar čovek i osetio sam da je njoj potrebno nešto snažno i nesvakidašnje, jer je sa par izjava prelazila granice pristojnosti za srećno udatu ženu.
Malo po malo, ušla mi je u glavu bez moje volje i počeo sam sve češće da razmišljam o njoj prljavo. Pomislio sam kao izgovor, ako njen otac može da jebe moju mamu, zašto ja ne bih jebao njegovu ćerku.
Jedna ružna vest mi je dala opasnu ideju i koliko god da je bila rizična, više me je privlačila. Poveli smo priču nakon vesti o pokušaju silovanja u gradu gde je počinioc pobegao i za njim traga policija. Komentarisali smo da je sve više nasilnika i ja sam ponudio Maji da je otpratim kući posle jedne noćne smene, primetivši da je veoma privlačna u uskoj suknjici koju nosi.

Samo se nasmejala i rekla da preterujem jer je ona opasna a mala je verovatnoća da baš na nju naleti takav manijak. Pored svega rekla je da žena mora snagom svesti da prebrodi traumu ukoliko joj se dogodi i da će samo tako biti jača u životu. Posle tih njenih reči odlučio sam da je silujem!
Početkom leta smo imali kolektivni godišnji odmor i sa šefom sam dogovorio da poslednju smenu nakon isključivanja mašina odradimo Maja i ja. Bilo je dovoljno da ona kao tehnolog i ja kao inženjer prekontrolišemo proizvodni pogon pre zaključavanja hale.

Maja je uvek vodila računa o izgledu. Bila je zgodna, veoma atraktivna i to je dopunjavala skladnim ali često izazovnim oblačenjem. To veče je došla obučena u helanke koje su se zategle na njenum butinama i laganoj tunici koja je bila suviše kratka i široka da bi pokrila oblu, čvrstu guzu i ribicu koja se jasno ocrtavala pri svakom pokretu.

Kada me je nasmejana pozdravila, krv mi je jurnula u glavu a kurac mi se trenutno ukrutio. Izgleda da sestra nije bila ravnodušna prema meni i da sam uspeo da joj zagolicam maštu svojom pričom.

Obilazili smo mašine a ja sam išao tik uz nju kao omađijan pa kada se jedanput okrenula, očešala se o moj bok i rukom zapela za naduvene prepone. Oboje smo se pravili da ničeg neobičnog nije bilo i nastavili smo sa poslom.

Relativno brzo smo prekontrolisali sve i seli u kancelariju da popijemo čaj pre polaska. Nisam skrivao poglede prema njenim grudima i međunožju, obzirom da je sela u fotelju, jednu nogu nehajno prebacivši preko naslona za ruke, dok joj je sa ramena spala tunika i otkrila oblo rame i bratelu brushaltera sve do čipke na korpi.

Osećao se njen parfem, pa sam je upitao da li se sredila za izlazak u neki klub ili za posao. Osmehnula se i rekla da nije zabranjeno biti lep sebi. Bila je svakako u pravu i promrmljao sam koliko je samo srećan moj brat. Čula me je i setno uzdahnula skrenuvši pogled. Tobože da bih popravio atmosferu upućivao sam joj sve otvorenije komplimente koji su jasno otkrivali da me loži i maltene smo došli u neprijatnu situaciju.

Tišinu je ona prekinula i predložila da nastavimo razgovor u obližnjem kafiću, vidno uzbuđena i crvenog lica, očigledno svesna da će stvar izmaći kontroli ako još dugo ostanemo sami.

Ja sam imao drugačiji plan i iskoristio sam situaciju rekavši da moram da skoknem do kuće pa se možemo posle naći ako poziv i dalje važi.

Pomalo razočarano je slegla ramenima i ostala da još jednom obiđe sve i zaključa vrata.

Noć je pala a ja sam otišao samo iza ugla i glumeći nonšalanciju čekao da se pojavi, usput pazeći da neko ne naiđe jer tada ne bih mogao da izvedem svoj plan.

Sačekao sam trenutak kada je izašla i okrenuta leđima tražila ključ, pa sam navučene kapuljače prišao, stavio joj ruku na usta i podigavši je drugom rukom oko struka bukvalno uneo u zgradu. Glas sam izmenio koliko god sam mogao a ona je bila je toliko šokirana da me nije prepoznala kada sam prošaputao da ne želim da je povredim i da će i sama uživati ako bude dobra. Samo je zaklimala glavom. Sklonio sam polako ruku sa usana i na trenutak poželeo da pobegnem jer je ovo bilo previše ludo i bilo je na granici zločina. Ipak sam odlučio da nastavim, pa makar robijao verujući da ću je zadovoljiti kao što niko nije i da me neće prijaviti.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt