Napustio sam ženu – Ispovesti
Ispovesti

Napustio sam ženu

Ostavio sam ženu nakon 3 godine braka samo iz razloga što nije mogla da ostane trudna. Iz bogate sam porodice i jednostavno mnogo mi je bitno da imam nasljednika, da se moje “loza” nastavi. U toj mojoj odluci su me podržavali i mama i tata.

Mnogo sam volio tu moju bivšu ženu, ali jednostavno morao sam, nije bilo drugog načina. Samo par mjeseci kasnije ona je otišla u Njemačku. Od tada se nismo ni vidili ni čuli…

Jučer sam je vidio sa njenim novim mužem i dvoje djece, stariji sin joj ima oko 7-8 godina i mnogo liči na mene kada sam bio klinac.

Kroz glavu mi je prošlo da je možda moj, da je možda bila trudna kada sam je otjerao, zastao sam da je pitam,a ona je pored mene sa svojim mužom i djecom prošla kao da me nema, kao da nisamo bili godinama zajedno.

Ne znam šta da mislim, šta da radim… neprestano razmišljam o njoj i tom klincu… da li je moguće???

Sa jedne strane bih volio da je moj sin, a sa druge :(… mislim da bi me to ubilo.

BONUS ISPOVEST:

 

Njena MUČENICA je veselo ŠLJAPKALA, dok je on divljački NABIJAO NA KOPLJE!

 

Zaposlen sam u maloj, dobro stojećoj firmi u kojoj radi stotinak ljudi i među nama vlada opuštena, prijatna atmosfera. Često radim noćne smene, što je dodatno plaćeno a posao se svodi na kontrolu postrojenja za slučaj kvara ili zastoja i bilo bi tada bilo pomalo dosadno da nije dobrog društva.

Imam 32 godine i nisam oženjen, pa mi prija rad sa ženama. A Boga mi, ima ih nekoliko sa kojima bih rado završio u krevetu. Trudim da ne ispadnem napaljeni mogarac iako me često te iste žene peckaju i zadirkuju znajući da nemam stalnu vezu.

Koleginice su većinom udate sa raznim životnim iskustvima, neke sigurne u sebe i zadovoljne, pojedine razočarane životom i to se oseti u razgovoru i sitnim gestovima a ja se trudim da svakoj budem drug i ponekad služim kao rame za plakanje.

Jedna od njih je Maja i sa njom sam povezan spletom neobičnih okolnosti kakve samo život može da kreira.

Nekoliko godina posle smrti mog oca, majka se ponovo udala za Miloša koji je dobar lik i Maja je njegova ćerka iz prvog braka. Da sve bude komplikovanije, na venčanju je upoznala je mog brata od strica, Mladena i počeli su da se zabavljaju. Kao klinci smo Mladen i ja bili nerazdvojni, iako je on malo stariji. Prihvatio me je u svoje društvo i bio mi je uzor u svemu a pošto nisam imao rođenog brata ni sestru, on mi je bio najbliži. Kasnije su njegovi kupili stan i nismo više živeli u istom dvorištu. Moram priznati da je bio neverovatno privlačan i markantan frajer kome nije bilo teško da smuva bilo koju ribu, pa se prelepa Maja udala za njega nekoliko meseci kasnije. Oboje smo se zaposlili na Miloševu preporuku koji je bio privrednik a to nije bilo teško jer smo imali dobre kvalifikacije.

Obzirom da mi je bila snajka i majčinom udajom praktično postala sestra, o Maji nisam želeo da razmišljam kao o drugim ženama koje su mi bile potencijalna meta za seks.

Naravno da mi je bila jebozovna od trenutka kad smo se upoznali i ponekad bih snažno izdrkao misleći na nju ali ništa više od toga.

U ženskim razgovorima obavezne teme su pored skandala bile i teme seksa i to mnogo češće nego među muškarcima. Ipak sam bio iznenađen kada se povela priča o grubom seksu koji je opravdavala Maja, govoreći da je u odnosu sve dozvoljeno ukoliko obe strane uživaju. Raspalila mi je maštu time jer je bila najslađe zabranjeno voće i možda sam umišljao ali mi se činilo tokom mog razgovora sa drugim ženama, Maja oseća pritajenu ljubomoru. Sa Mladenom sam se retko viđao jer se on relativno uspešno bavio muzikom i počeo da živi u nekom umetničkom, boemskom fazonu tako da je bio na korak od alkoholičara. Ona ipak nikada ništa loše nije govorila o njemu pa se činilo da ga voli ali sam siguran da bez obzira što mi je brat i što mi je drag, nije bio vredan takve žene.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt