ISPOVEST: POHOTNA MAGDA – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: POHOTNA MAGDA

Kako već nekoliko godina zalazim u isti kafić.Upoznao sam šefa,šeficu i njihovu djecu. Šef je bio kurviš teški. Par puta sam ga vidio u gradu sa nekim ženama,ali to Magdi tj.šefici nisam govorio.

Bila je subota u jutro i otišao sam u taj caff na kavu.Magda je radila.Iznenadilo me je to jer je imala konobarice.

Sjeo sam za šank i polako guštao kavu i usput pričao sa njom. Pitao sam ju onako usput dali se naspavala i dali je bio petak za metak.

Ona je samo odmahnula rukom i rekla“nisam metak dobila već sigurno pola godine“.

Predložio sam joj da izađe nekud u grad i da si nađe nešto za potrošit.

Inače je predivno izgledala. Duga crna kosa padala joj je do pola leđa,a i koliko se dalo vidjet i sise su joj bile zadovoljavajuće. Na liniju je uvijek pazila i što god bi obukla na njoj bi lijepo stajalo.

Rekla je da bi rado nekud izašla ali da nema s kim i da netko mora vodit ovaj kafić jer joj muž svakodnevno izlazi i troši na neke kurve. Tad sam skužio da očito zna sve.

Predložio sam joj da ako ima volje da izađe danas sa mnom. Prvo me je pogledala sa nekim čuđenjem jer očito nije mislila da će je netko tko je oko deset godina mlađi pozvat van.

Skužio sam joj facu pa sam rekao“ma ne pozivam vas na taj način van,već u šetnju i na večeru“.

Ona se samo nasmiješila i rekla „pa baš bi i mogla ali ne u Zagreb, dali može u neki drugi grad“.

Pitao sam ju dali joj Karlovac odgovara.

Kimnula je glavom kao potvrdan odgovor.

Otišao sam kući i na internetu našao jedan pristojan restoran te nazvao i rezervirao mjesto.

Došao sam u dogovoreno vrijeme i mjesto te smo se zaputili u Karlovac. Prvo smo se prošetali a zatim otišli na večeru. Po završetku večere uputili smo se u auto.

Kad smo sjeli okrenuo sam se k njoj i pitao ju gdje sad želi ići. Glavu je okrenula k mojoj i usta su nam se spojila.

Nakon tog poljupca je rekla“nađi neki hotel,sobu ili bilo što sličnog.Ne brini za novce ja ću platit sve a i ti možeš zaradit“.

Nisam baš skužio na šta točno misli.

Krenuli smo prema Plitvicama jer sam tamo vidio puno kuća da iznajmljuju sobe.Ona je odabrala kuću. Žena je otvorila vrata a ja sam rekao da nam treba soba sa velikim krevetom. Žena nas je uvela a Magda joj je dala 200kn. Žena nam je zaželjela laku noć i otišla.

Magda je skinula dugu crnu suknju te legla na krevet, a meni je rekla da si približim stolicu i ruke stavim na naslon.Imala je crni grudnjak i crne tange. Mijesila si je sise i natezala bradavice,a drugu je ruku lagano spuštala prema pički i pri tome cijelo vrijeme gledala u mene. Kurac u gaćama je već dobro narastao.Rukom si je masirala klitić,ali još nisam vidio kako joj pička izgleda.Sad se smiješ skinut i želim gledat kako drkaš,rekla je već pomalo dahčuči.

Skinuo sam se i lagano počeo drkat.Ona je na trenutak zastala i dohvatila torbicu te izvadila vibrator.Tek je tad skinula gaćice.Pička joj je bila friško izbrijana sa malim busenčićem dlaka koje nisu bile duže od 3milimetra.Ja sam i dalje drkao a ona se zadovoljavala.Vibrator je sve dublje ulazio i bio je sve sjajniji.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt