ISPOVEST: "Gazdarice dali vam treba još koju rupu zatvorit"? – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Gazdarice dali vam treba još koju rupu zatvorit”?

Tada sam izronio iz njene pičke glavu i rekao “sad češ dobit ono što čekaš sve ove godine” uhvatio sam joj gležnjeve i podigao noge visoko na svoja ramena i sjurio već bolno tvrd i slinav kurac u njenu preplavljenu pizdu… . opet uz neartikulirane zvukove AGRHMR… slova počela je svršavati ponovno i sad već zabijajuči nokte u moja leđa a nakon toga promoli jebi me Životinjo dovoljno si me mučio.

Tada sam sišao sa kreveta, povukao ju na rub kreveta te okrenuo potrbuške i raširih joj čvrste oble guzove vidim da su se među njenim guzovima sokovi njene pičke pretvorili u skroz bjelu ljepljivu sluz, pljunem među guzove i primim kurac u ruku te namjestim glavić na crveni ulaz njenog šupčića kad se ona trznu prema nazat i u hipu mi je guzicom bila na kurcu sve do korijena.

Okrenula je glavu k meni zažvali me siloviti i opet stenjuči prozbori daj mi ga nabijaj poput kakve životinje želim ga duboko u sebi da me podere. To mi je bilo dovoljno primio sam ju jednom rukom za bok a drugom rukom za kosu te počeo nabijati kurčinu koliko sam jače mogao u njeno dupe.

Vrištala je trgala je pokrivač kreveta sa noktima i molila da ju jebem, naravno od tolike siline je ponovno počela puštati zvuk AGRH… . i stiskati mi kurac guznim mišičima nisam više mogao dugo izdržati izvadio sam joj kurac iz guze a ona pade na pod uhvativši ju za kosu rekoh joj “ZINI” i zabio sam joj kurac opet u usta te je sada sama pocela sisati luđački tada sam osjetio kako se bliži kraj. Pomislio sam da će ga izvaditi iz grla i usta ali nije a ja sam tada počeo puniti njeno grlo vručim mlazevima sperme, ona je sve progutala ali sa suzama u očima ili zbog količine sperme ili zbog veličine kurca neznam. Ne sječam se kad sam ovako jako i dugo svršavao kao taj put u Nenina usta, no to nije bilo jedini put da smo se ja i Nena jebali sve dok nisu radovi na kući bili gotovi.

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2023/11/05/22562/

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt