EMA: Radim kao sekretarica, jednog vrelog popodneva, moj sef je usao u moj kabinet i… – Ispovesti
Ispovesti

EMA: Radim kao sekretarica, jednog vrelog popodneva, moj sef je usao u moj kabinet i…

U vrelom Beogradu, moj svet je eksplodirao strašću. Bila sam Ema, obučena u senzualni izazov, a moj život je postao misterija strasti. Udata za Marka, radila sam kao sekretarica za zgodnog Zorana – šefa s očaravajućim osmehom.

Jednog vrelog popodneva, dok sam posvećeno radila, Zoran je neočekivano ušao u moj svet. Vrata mog kabineta širom su se otvorila, a njegov pogled bio je strastven i zagonetan. Sačekao je trenutak pre nego što je zatvorio vrata.

“Imam nešto posebno za tebe, Ema,” rekao je, a njegov glas bio je obećavajuće senzualan.

Dok su dani prolazili, naša strastvena povezanost postajala je neodoljiva. Tajni susreti, vrući trenuci između sastanaka – sve to smo delili, a emocije su ključale.

Kod kuće, Mark je osećao promene kod mene. Moj osmeh je postao opojniji, a moje oči odavale su zabranjeni sjaj. Tajanstvenost našeg spoja je postala zarazna.

Jedne noći, Zoran me iznenadio luksuznim vikendom. Uzbuđenje i strast su dostigle vrhunac. Ali, sa strašću dolazi i cena.

Na kraju, suočena sa stvarnošću, odlučila sam raskinuti ovu vrelu aferu. Bez obzira na vrtlog osećanja, ljubav prema Marku bila je jača. Tajna afera ostala je iza nas kao vreli san, a život se nastavio, oblikovan iskustvom tajnih dodira i zabranjenih poljubaca.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt