ISPOVEST: “Krenula sam u posjetu drugarici ali sam zatekla samo njenog muža” – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Krenula sam u posjetu drugarici ali sam zatekla samo njenog muža”

Brzo sam pala na drugaricinog muža… Moja drugarica živi nekih 20-ak minuta vožnje i nenajavljena sam joj danas otišla. Ni slutila nisam šta ću doživjeti. Kada sam pozvonila na vratima se pojavio njen muž i nakon što samo se pozdravili rekao mi je da moje drugarice na žalost nema kod kuće i da je ovaj vikend na SLUŽBENOM PUTU.

Odma su mi kroz glavu počele prolaziti crne, prljave misli, a kada je rekao da je taj seminar u Budvi, gdje je da napomenem i moj muž vjerujte da su mi se od stresa noge odsjekle. U tom trenutku mi je muž moje drugarice ponudio da uđem u kuću da popijemo kafu, kada sam već došla. Pristala sam, a čim sam ušla, on me je tada obgrlio sa leđa i prošaputao na uho par “slatkih riječi”.

U tom trenutku sam već duboko razmišljala o seminaru na kome su moj muž i moja drugarice, prepustila sam se i prosto se desilo, vodili smo ljubav ja i muž moje drugarice. Neću da lažem, baš me zadovoljio i uopšte se ne kajem zbog toga što smo uradili, jer vjerovali ili ne danas sam mog muža i moju drugaricu zvala čak po 3 puta i ni jednom mi se nisu javili. Kako su zaslužili tako su i dobili… PRLJAVA GAMAD, ne mogu da vjerujem, muž kome sam bila vjerna skoro 10 godina i moja najbolja drugarica, ženakoju znam od vrtića… KATASTROFA

BONUS ISPOVEST:

STRASNI VIKENDI SA NAJBOLJOM DRUGARICOM: Bio sam njen doktor, a ona moja napaljena pacijentkinja!

 

Živim u malom gradu gde svako svakog zna i veoma je teško da se nešto dogodi, a da u roku od sat vremena to svi ne saznaju!

Moja najbolja drugarica je Maja. Najbolja komšinica, dve kuće dalje od moje. Kao mali uvek sam želeo da se igram sa njom lekara i ja da je pregledam.

Kada smo prerasli te igrice onda sam stalno tražio način da joj nekako priđem, ali, nisam imao hrabrosti. Maja je dve godine starija od mene, i kada su krenuli izlasci mi smo malo zapostavili naš odnos. Manje smo se viđali, družili… Ona je krenula u srednju školu i otišla je iz gradića. Dolazila je često ali na kratko.

Maja je izgledala kao bomba. Smeđa kosa, visoka, prelepo lice, grudi velike, a guza iz snova. Tamo je upoznala nekog dečka i sa njim je bila dugo. Posle je otišla na fakultet. Dugo se nismo videli ali sticajem okolnosti ja sam morao da idem za Beograd svakog vikenda na pripreme za studije. Pošto nisam tamo nikoga znao, morao sam da prespavam kod nje. Nije mi uopšte teško palo!

Malo sad punačak ali inače sam lep dečko . Mislio sam da kod Maje nemam nikakve šanse. Kod nje na prenoćištu za vikende je uvek bilo zabavno. Pričali smo do zore, smejali se, gledali filmova… Jednog vikenda došao sam kod Maje u stan i zatekao je uplakanu. Shvatio sam u jednom trenutku šta se sa njom dešava. Raskinula je sa dečkom. Ta informacija mi je olakšala mnogo toga.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt