ISPOVEST: Neočekivano iskustvo s tetkom – 3.dio – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Neočekivano iskustvo s tetkom – 3.dio

Idući dan me probudio razgovor tetka i Mire koji su ležali iznad mene. Pogledao sam na sat i vidio da je šest ujutro.

Neočekivano iskustvo s tetkom – 2.dio

“Ajde me jebi više. Prošlo je već skoro godinu dana od zadnjeg seksa.”, rekla je.

“A Mira, kako ćemo sad? Dica su tu.”, odgovorio je.

“Aaa daaj, bit ćemo tihi”.

Related Articles

Nastavila ga je nagovarat i ljubit po vratu, ali očito neuspješno jer se ubrzo ljuto digla i otišla u wc odakle nije dugo dolazila. Nastavio sam spavati i kad sam se probudio tetak je bio vani, a tetka je bila u kuhinji.

Nakon higijene je ona bila za kuhinjskim stolom rezala meso, a bratic je i dalje bio spavao. Ohrabren sinoćnjim aktivnostima odlučio sam joj prići s leđa i krenut ju masirati po ramenima. Opirala se i onda se okrenula prema meni i rekla kako je sve sinoć bila greška i da se to nije smjelo dogoditi. Ostao sam zatečen jer znam da je uživala jer sam vidio koliko je napaljena bila. Taman je bratić ulazio u kuhinju pa smo se razdvojili.

Nedugo nakon toga je došao tetak pa smo otišli na plažu. Bratić i ja smo odlučili prošetati po plaži te smo ostavili tetka i Miru u moru.

U jednom trenutku smo se dogovorili da bi mogli uzeti nešto za pit dok šećemo po plaži i ja sam se uputio natrag na do našeg mjesta kako bih uzeo novčanik.

Došao sam do našeg mjesta i bacio pogled prema moru i vidio kako je Mira bila okrenuta meni leđima te je zagrlila tetka. Tetak me vidio i odgurnuo ju je od sebe, a ja sam uzeo novčanik i krenuo polako natrag. Nakon šta sam se malo odaljio sam stao i počeo razmišljati kako je Mira vjerojatno htjela da ju se jebe u moru. “Kakva mala kurvica”, pomislio sam.

Hodao sam polako prema kafiću iz kojeg sam htio uzeti piće za van kad sam u jednom trenutku osjetio da me netko primio za ruku i užurbanim hodom povukao prema naprijed. “Ideš sa mnom”, bila je to Mira. Ostao sam zbunjen i zatečen jer sam ju malo prije vidio u moru u klinču.

Odvela me u poluotvoreni WC kraj kafica, spustila wc školjku i rekla da sjednem na nju. Sjeo sam i u tom trenutku je ona sjela na mene i počela me ljubiti dok mi je rukom prelazila preko kurca. Nije trebalo brzo da mi se u potpunosti digne, a ona je još brže bila na koljenima i počela mi pušiti. Držao sa ju za kosu dok mi je pušila jer sam htio vidjeti kako se moj kurac gubi u njenim ustima. Odjednom sam čuo da me netko doziva. “Jesi dobro?”, bio je to bratić.

“Da, jesam. Zašto?” , odgovorio sam.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt