ISPOVEST: Moja susjeda teta Jasmina – Page 4 of 7 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Moja susjeda teta Jasmina

Onda sam rukom njenu glavu prosto nabio na kurac. Pocela je da mumla pa sam ga malo iskrivio da joj ne ide u grlo vec ukoso. Tako da ocrtavao na njenim obrazima kada sam joj ga nabijao. U jednom trenutku je skocila.

„Povraticu“- skoci ona i otrca do WC-a. Shvatio sam da teta Jasmina vrlo retko ima sexualne odnose sa svojim muzem postavlja se pitanje pitanje da li ih uopte ima, takodje nije imala iskustva u pusenju pa predpostavljam da nikada nije pusila kurac. Pogledah na sat bilo je vec 12 rekoh bolje da pozurim ako mislim da je izjebem nego da naidje njen muz.

Odoh do WC i kada sam usao video sam prizor koji me je jako napalio. Teta Jasmina je bila negnuta nad kadom umivala se i ispirala usta. Bila se tako natrtila da su joj se jasno ocrtavale gacice koje joj ulaze u guzu.

Kao hipnotisan krenuh prema njoj. Jednim trzajem ruke joj skinuh donji deo trenerice ciji sam cvor vec bio odvezao dok je prava sudove. Sevnula je njena prelepa guza istina sa malo sala, slatka guza u kojoj su se urezivale crne gacice. Ona pokusa da se uspravi ali ja stavih moju ruku na njena ledja i ne dadoh joj da se uspravi a drugom je uhvatih za kukove, svoje telo sam priljubio uz njenu guzu ne dajuci joj da mrda.

-’’Polako teta Jasmina opustite se, hocu samo da vam pomognem’’- rekoh -’’ Pusti me vristacu, ti nisi normalan!’’-rece ona Nisam se mnogo obazirao na njene pretnje jer sam imao prizor iz snova. Teta Jasmina koja me je tako palila bila je u gacicama sa svojoj velikom guzom na mojoj kiti. Nisam uopte razmisljo zeleo sam samo da je kresnem.

-’’Teta Jasmina tako ste zgodni blago vasem muzu sto ima takvu zensku“- rekoh i poceh da joj skidam gacice koje su bile od elastina. Jednom rukom ih smakoh na dole a dugom sam je i dalje drzao za kukove. -’’ Imate guzu kao neke moje koleginica sa fakulteta’’-poceh da joj tepam da bih je malo opustio.

-’’Ama pusti me covece nezgodno sam stala pascu, kada nije sigurna prevrnucemo se“- poce opet ona nesto da izmislja i da se meskolji -’’ Ne brinite drzim vas“ rekoh joj i polako izvadih kurac iz gaca i naslonih na njeno dupe.

Kada ga je osetila poce da se meskolji jos vise i u tom trenutku ruka kojom je bila oslonjena na zidu prebaci na ivicu kada u strahu da se kada ne prevrne, drugom rukom se drzala za slavinu iz koje je tekla voda. Ja je obema rukama zgrabih za njeno veliko dupe i rascepih joj guzove.

Video sam njenu neobrijanu picku medju dve ogromne polulopte na kojima su bile moje sake. Bila je poprilicno dlakava i neobrijana ali me to nije oneraspolozilo. Pokusah nezno da joj ga gurnem ali picka joj je bila vrlo tesna kao da je nevina, pri svakom mom pokusaju da joj ga gurnem ona je jaukala. -’’

Sta to radis nemoj sada bez kondoma“- rekla je onako uplaseno. -’’Nemam ga sada ali ne brinite pazicu’’ -’’Onda prekini stani’’ Nije mi padalo na pamet, a kondom sam imao ali nisam hteo da propustim ovakvu priliku. -“ Teta Jasmina opustite se pa nije vam prvi put’’ rekoh i gurnuh joj glavic prvo. -’’

Jao…uhh…nemoj ….polako, “ poce ona da uzdise. -’’ Necu nisam ja grub, nisam siledzija, polako cu….“ i poceh da joj ga guram sve vise , malo po malo ulazio i izlazio. Rukama sam joj drzao zadnjicu rasirenu a kukovima nabijao sve jace i jace. Pocela je glasno da uzdise da se trze dok sam joj ga nabijao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt