Malo sam punija! Ako ti se sviđam JAVI MI SE! – Ispovesti
Ispovesti

Malo sam punija! Ako ti se sviđam JAVI MI SE!

Na maskiranoj zabavi prevarila sam verenika

Žurka je bila nevidjeno dosadna. Odvojila sam par minuta da se javim domaćinima a posle se zavalila u ogromnu kožnu fotelju u ćošku.

Pijuckala sam svoj koktel i zabavljala se pokušavajući da provalim ko je ko od gostiju. Domaćini su bili poznati po maskiranim žurkama kao što je bila ova, meni još uvek nije bilo jasno zašto.

Došla sam iz čiste radoznalosti. Dobila sam pozivnicu i poznanici su mi preporučili da obavezno odem. „ Nećeš se pokajati“- govorili su zagonetno se smeškajući….

Nepoznati mladi nasilnik, koji je u utorak ujutro u središtu Kalinjingrada udario djevojku šakom u glavu, brzo je kažnjen zbog svoje sramotne reakcije jer se jednom građaninu nije nimalo svidjelo što se okomio na slabiji spol.

Muškarac u bijeloj majici na identičan mu je način pojasnio da to tako neće ići, a povod čitavom incidentu, u kojem je sudjelovalo nekoliko ljudi, bio je prelazak preko ceste.

Naime, mladić na pješačkome prijelazu odlučio je prisiliti taksista da se zaustavi ispred zebre, što je u putniku sklonom agresiji probudilo potrebu da napusti vozilo i krene dijeliti svoju pravdu.

Muškarac u bijeloj majici odmah mu je uzvratio, baš kao i njegovom jednako ratobornom prijatelju, a u priču se umiješao i taksist koji je stao na stranu svojih klijenata.

BONUS:

https://ispo-vesti.info/2022/11/06/20573/

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt