"Pre neki dan otisao sam da se tusiram, taman sam se nasapunjavio i čujem da neko zvoni na zvonce..." – Ispovesti
Ispovesti

“Pre neki dan otisao sam da se tusiram, taman sam se nasapunjavio i čujem da neko zvoni na zvonce…”

Pre neki dan otisao sam da se tusiram, taman sam se nasapunjavio i čujem da neko zvoni na zvonce, pomislio sam da se nije vratila sestra iz skole pa nema ko da joj otvorri vrata.

Ogrnem peskir da vidim ko je, kad ono mamina prijateljica dosla na kafu, posto sam bio neprekladno obucen otisao sam u sobu da se obucem i tek sto sam bacio peskir na krevet, zacuo sam vrata iz svoje spavace sobe, to je bila mamina prijateljica, gledala je u pravcu medjunozja… odmah me odgurnula ne krevet i rekla da imam dobru alat*u, odmah je skinula farmerice, pomakla tan*e u stranu i krenula da se nabija, stenjala se jako da sam imao osecaj da ce nas neko cuti.

Posle tog iskustva redovno je dolazila na “kafu”, svr…ao sam u nju, izviljavao na 1000 nacina.


BONUS ISPOVEST:

Napustila me žena i udala se za stranca

Napustila me žena i udala se za stranca… Supruga me ostavila i preudala se za nekog austrijanca. Naravno zbog para, ne zbog ljubavi. Ostavila je i djecu, sina od 12 i kćerkicu od samo 6 godina.

Jako mi je bilo teško sam da se brinem, a ona nikada nije nazvala niti da pita za djecu, a kamoli da im pošalje novac za odjeću, hranu, za školski pribor… ništa, kao da nisu njena. Ja sam se borio koliko sam mogao, ali na žalost doživo sam još veću bol.

Moja kćerka koja danas ima 16 godina je otišla. Rekla mi je da sam loš otac, GROZAN i otišla… vjerovali ili ne otišla je mami u Austriju. Kako sam saznao taj njen je umro prije godinu dana i sada se sjetila djece. Kćerku mi je uzela, a mislim da će i sin također otići. Na žalost nemam novca da kupim njihovu ljubav imam, a to je izgelda danas samo bitno NOVAC.

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt