NJEZINA GU*A ‘UBIJA’! Žanamari pozirala u tanga bikiniju pa otkrila najveće životne izazove, odmah joj se javila Nives Celzijus – Ispovesti
Showbiz

NJEZINA GU*A ‘UBIJA’! Žanamari pozirala u tanga bikiniju pa otkrila najveće životne izazove, odmah joj se javila Nives Celzijus

Pjevačica Žanamari Perčić svoje je obožavatelje, za pred kraj ljeta, odlučila počastiti novom fotografijom u tanga bikiniju koji je istaknuo njezinu utreniranu guzu i preplanuli ten.

Makaranka je pozirala naslonjena na kamen u žutom kupaćem kostimu i smeđim sandalama s platformom te je pratiteljima otkrila koja su dva najveća životna izazova.

‘Najveći izazov u životu je otkriti tko si. Drugi najveći je biti sretan s onim što nađeš’, napisala je ispod fotografije koju je objavila na Instagramu.

Pjevačičinu objavu komentirala je Nives Celzijus koja joj je poručila: ‘Prekrasna ti i bikini’, a bivša Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević komentirala joj je: ‘Ti si sunce sjajno’.

Žanamari je sličnu fotografiju na kojoj pozira u žutom bikiniju i platformama objavila prije mjesec dana kada joj se javila influencerica Ella Dvornik sa sljedećim komentarom: ‘ Ne mogu, gasite Instagram’.

Pjevačica je nedavno priznala da veći dio svog slobodnog vremena provodi vježbajući u teretani te da bez obzira na teške treninge – ima celulit.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt