SRPSKA POLICAJKA ZADOVOLJILA KOLEGU U TOALETU! Lizala bananu i raskopčala mu hlače: Digla se bura zbog snimke, ‘to je mizoginija’ (VIDEO) – Ispovesti
Zanimljivosti

SRPSKA POLICAJKA ZADOVOLJILA KOLEGU U TOALETU! Lizala bananu i raskopčala mu hlače: Digla se bura zbog snimke, ‘to je mizoginija’ (VIDEO)

Na društvenim se mrežama u subotu počela širiti snimka iz Srbije na kojoj se navodno vidi policajka koja cucla bananu kao da izvodi oralni seks.

Navodno se našla u toaletu s kolegom, također policajcem, i tom ga je prilikom oralno zadovoljila. Navodno postoji i ta snimka.

Kako navode srpski mediji, “riječ je o velikoj aferi i svi su šokirani”. Jelena Zorić, novinarka portala Vreme, međutim, ističe i licemjerje komentatora na društvenim mrežama.

“Petominutni oralni seks isporučivan je kao halva: policajcima, novinarima, političarima. Na njemu se vidi lice djevojke, ali ne i lice vlasnika muškog spolnog organa, koji je ujedno i snimatelj”, tvrdi Zorić.

Osvrnula se i na činjenicu da je najblaži komentar puritanaca na društvenim mrežama, koji su prethodno snimku odgledali više puta, bio da je “mogla bar skinuti uniformu”.

“Pa vidite, svakako je uniformu u nekom trenutku spolnog čina skinula. Ali kako vam nije smetalo dok su, desetljećima unatrag, vaši kolege nosile uniformu dok su: organizirali kriminalna ubojstva, tukli građane tijekom prosvjeda, uhodili političke protivnike i novinare, krali novac i od kriminalaca i od oštećenih, primali mito i nerijetko bili nasilni i prema vlastitoj obitelji”, zaključuje Zorić.

U međuvremenu, oglasio se i MUP Srbije. Kako navode, istražit će istinitost snimke.

“Ministarstvo unutarnjih poslova pokrenut će disciplinski postupak protiv svih aktera snimki kao i protiv osoba osumnjičenih za sudjelovanje u dijeljenju sadržaja kojim je naneta šteta ugledu MUP-a. Javnost će o daljnjem tijeku istrage biti obaviještena u narednih 48 sati”, navodi MUP Srbije.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt