"Dok je supruga na poslu trošim susjedu..." – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Dok je supruga na poslu trošim susjedu…”

– Polakšeeee.. . ne žuri..

Malo sam zastao i ponovo usporio, te dodao još lubrikanta, pa su se sad moj kurac i njena guza sjajili od toga. Još sam par puta zabio joj ga polagano, a onda je ona prostenjala:

– Jeeebiii meee.. .

i počeo sam ju normalno jebati. branka je zabila glavu u jastuk, a ja sam ju guzio sve u šesnaest. Prvi put sam jebao nekoga u guzu i bilo mi je super. Šupak joj je bio tako uzak da sam znao da neću dugo izdržati da ne svršim, pa nije prošlo niti deset minuta i ja sam počeo puniti njen šupak svojim ostacima sperme, a onda se izvalio na krevet kraj nje, te ju povukao k sebi u zagrljaj. Imala je suzne oči i znao sam da ju je boljelo, pa sam joj rekao:

– Zašto nisi rekla da te boli pa da stanemo?

– Mislila sam da će stati bez problema kao i u picu, ali.. stvarno ti je širok..

– Ma naviknuti ćeš se ti na njega, bez brige..

Pogledala me je zahvalno, pa smo se još malo ljubili, a onda sam se obukao i otišao kući.

Naše druženje smo nastavili i dalje, te koristili svaki slobodni tren da se pojebemo. Znala je navratiti i do srednje škole, pa bi ju pojebao u kotlovnici, onako s guza i nabrzaka. Nitko nije saznao za nas, a onda se ona odselila, pa smo se čuli samo telefonski. Majka joj se bila teško obolila, pa se preselila k njoj i više se nismo vidjeli.

I dan danas se sjetim njene guze koja mi je bila prva i koju sam još par puta napunio svojom spermom, a na samu pomisao na nju mi se digne, a ako je Dijana u blizini navučem ju na seks i onda mi je odmah lakše.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt