"Dok je supruga na poslu trošim susjedu..." – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Dok je supruga na poslu trošim susjedu…”

Branka je ciknula i obgrlila me nogama kad sam joj ga zabio do jaja i sad me držala tako, a ja se u kratkim trzajima praznio u nju. Pustila me tek nakon pet minuta, a onda sam se izvalio kraj nje. Oboje smo bili znojni i ljepljivi od sokova, pa je nakon nekog vremena Branka predložila da se otuširamo, a ja objeručke prihvatio.

Stajali smo pod tušem koji nam je jako godio, a Branka mi je ljubila prsa, dok sam joj ja milovao leđa, a moj kurac se polako oporavljao i postajao je sve nemirniji. Branka ga je pogledala, pa u mene i tiho rekla:

– Jel možeš još?

– Mogu -rekao sam uz široki osmjeh, a Branka se nasmijala i nastavila:

– Ubiti će nas Dijana..

– Da, ali joj nećemo reći, zar ne?

– Ne to nikako -rekla je Branka kroz smijeh, a onda me pogledala i upitala- Da li si jebao kad u guzu?

– Nisam, ali sam čuo da je dobro.. -rekao sam iskreno, a nisam probao jer su se sve bojale veličine mog kurca.

– O da, je.. a tvoj je savršen da mi rasturi guzicu.. -rekla je i poljubila me, te zatvorila vodu, pa smo onako mokri otišli u spavaću sobu.

Kad smo se izvalili na krevet iz ormariča kraj kreveta je izvukla lubrikant i pružila mi ga. Zatim se okrenula na trbuh i rekla:

– Samo polako i bez žurbe. I dobro namaži moj šupčić..

Iscijedio sam lubrikant po njrnom šupku, malo razmaknuo guzove i počeo joj utrljavati lubrikant. uskoro je moj jedan prst nestao u njenom šupku, na što je samo uzdahnula, a onda sam gurnuo i drugi, pa još jedan i širio sam ga uz njeno stenjanje. Zatim sam namazao svoj kurac koji je već bio spreman, te dodao još lubrikanta u njen šupak i namjestio sam kurac na ulaz u njenu guzu. Počeo sam polako uguravati ga unutra, te je uskoro glavić bio unutra. Branka je dahtala i stenjala, a ja sam se malo opustio i zabio ga još dublje, na što je Branka glasno zasten jala i tiho siknula:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt