"Sa svojom šogoricom, mlađom sestrom moje žene sam neočekivano ušao u odnos" – Ispovesti
Ispovesti

“Sa svojom šogoricom, mlađom sestrom moje žene sam neočekivano ušao u odnos”

Ozenjen sam vec tri godine.Moja zena Vesna ima sestru Mariju koja ima 18 godina. Na malu Mariju sam gledao sve ove godine kao na malo derle i klinku. Izgled moje male svaje Marije je nikakav i nijedan muskarac se ne bi za njom okrenuo, nije ni najmanje atraktivna muskarcima i polako je zbog svog izgleda sve vise sticala komplekse. Danasnji siljokurani njenih godina vole manekenski tip ribica i one koje su fensi, a Marija je sve suprotno tome.

Frizerska skola, drustvo joj seljacko, ona debela i visoka sa nikakvom frizurom tj. duga braon kosa bez ideje, slusa najgore narodnjake, neotesana, priprosta mislim za ne daj nikome zensko. Dosta puta sam se sprdao sa njenim izgledom i sa svim onim naslagama sala koje izviruje ispod uskih dzempercica jer nije imala ni toliko ukusa da sve to upakuje i sakrije. Oko nje par njenih drugarica iz frizerske skole malih prostakusa iz prigradskih naselja istih kao i ona.

Sve ove godine na svaju nisam ni gledao kao na zensko vec eto tako kao na smejuriju i predmet sprdnje. Medjutim u poslednjih godinu dana pocele su me mamiti krupne, visoke i debele zenske sto se kaze prave gromade i planine od zena. To sam primetio listajuci na internetu neke porno sajtove. Poceo sam se uzbudjivati na debeljuce pa i one predebele bez obzira na izgled face ili godine mada su me vise mamile mlade prasice sa puno kilograma.

Salce mi je postalo opsesija, debeli guzovi, jake butine, celulit, salo. . . poceo sam da sanjam o toj mekoci tela i tim ogromnim zenama i devojkama. Uporedo sa tim poceo sam sebe hvatati kako sve vise zagledam telo moje svaje Marije razmisljajuci kako izgleda bez odece. Poceo sam se paliti na tog devojcurka i pored toga sto je njena sestra bila moja supruga, a ta cinjenica me je jos vise podgrejala.

Dosao sam do toga sto nisam ni u ludilu pomislio da ce se ikada desiti, a to je da moju debelu svaju gledam kao dobar komad i da ce me ta gromada mesa i sala uzbudjivati vise nego neka savrseno oblikovana zena. U pocetku me bi stid od samoga sebe ali to je preslo u neverovatno uzbudjenje. Sve cesce sam kada bi Marija dolazila kod nas u goste posvecivao vise paznje ka njoj mada sam je do tada izbegavao i nerviralo me sto dolazi kod nas u stan. Postao sam sve ljubazniji ali onako da to ne bude ocigledno ni njoj ni mojoj zeni. Sada kada bi dolazila i pozdravljala poljupcom u obraz gledao am da je sto socnije poljubim i cak kad mi nema zene u prostoriji prigrlim i pomazim po kosi.

Kad bi mi zena ne bi cula dobacivao bih joj po neki kompliment malo opusteniji, a njoj je to prijalo da cuje od nekog starijeg i lepog muskarca jer joj nije to niko govorio i obracao paznju na taj nacin do sad, a i ko bi kad je ruzna i debela. Kad bi listali slike ili tako sedeli na ugaonm delu u sobi sami u prici i smehu kao nehajno bih joj spustio ruku na koleno ili butinu, a ponekad je pomazio po debeloj nozi kao slucajno.

Nije se tome protivila jer ipak zet sam joj i nije ni pomisljala da bih imao neke pokvarene i prljave misli prema njoj jer ipak je ona moja svastika i sestra moje zene. Ali ja sam se i te kako palio kad bi je dotakao po tom rasnom telu, po butinama, po ledjima je milovao onako zetovski, a par puta sam kao onako ne hajno spustio sake i na njeno veliko dupe pomazivsi ovlas.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt