Kad neće žena, hoće punica... – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Kad neće žena, hoće punica…

Na to sam je pogledao i pitao je – li on normalan, pa kakav imaju sex, a ona kaze klasicni, skinu se i kresnu i to je to,

– pa kara li vas zguza, pitah ja,

– a ona kaze naravno,

– mozda me nisi razumila, kara li te u tu lijepu guzu,

– na sta ce ona jesam li ja normalan, nije ona neka tamo, na sta sam je pogledao i rekao,

– jebat cu te di hocu, moja si ovih dana.

Stavih joj ruku na glavu i polako gurbuh prema glavicu,

– nemoj molim te, rece ona, samo polako,

– zini i stavi ga u usta, i ne pricaj puno, da ne probudimo maloga, kazem ja njoj.

Napokon ga je stavila u usta i pocela cuclati, i sve vise i vise pocela uzivati u tome.

– Je li strasno pitah je,

a ona je samo nesto promumljala, ne vadeci ga iz usta. Glavu sam joj poceo nabijati sve vise i vise , drugom mi je rukom pocela mjesati jaja, i znao sam da necu dugo izdrzati.

– Sad ces lijepo sve progutati, kazem joj , na sta ona krenu dignuti glavu, a ne rekoh, lijepo ces sve progutati, na sta ona stade na po kurca i poce grcati kad je sperma krenula strcati u njena usta, tu je malo stala, a kad je sve progutala , izvadi ga iz usta i poce jezikom oblizivati cijeli kurac. U tom trenutku zazvoni joj mobitel, na sta se ona trznu, pogleda u ekran i kaze idiot od muza. Reci kaze ona javljajuci se na telefon, dok je on pricao ona je odgovarala kratkim i poprilicno nezainteresiranim odgovorima. Uzeo sam joj ruku i stavio na kurac, na sta se ona malo trgnu , ali mi uputi osmijeh i poce da ga drka dok je pricala sa njime. Meni pade na pamet jedna divna ideja, dignuh se i prinesem joj kurac ustima dok je pricala, ona mi prstom pokaza jesam li ja normala, i priblizi ga ustima i oce lizati izmedju svojih kratki da i ne odgovora. Cijela ta situacija me napalila ko budalu, punica mi pusi kurac dok prica sa puncem na mobitel, i nije mi trebalo dugo da opet svrsim, ali ovaj put po njenom licu, na sta se ona trznu, poklopi mikrofon mobitela i rece mi sa osmjehom,

– ti nisi normalan,

te poce da jezikom kupi ostatak sperme oko usta. Nakon toga je brzo prekinula razgovor, i rece da ovome nije nadala od mene, i da sam je ugodno iznenadio sto velicinom kurca, sto perverznom idejom.

– Ovako ce ti biti svaki dan dok si kod nas, iducih desetak dana ima da vas jebem di stignem i onako kao ja hocu, a pusit cete mi kad god se pruzi prilika, na sta me ona pogleda i sa onim divnim pogledom rece da jedva ceka da vidi kakve ideje jos imam.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt