Kad neće žena, hoće punica... – Ispovesti
Ispovesti

Kad neće žena, hoće punica…

Jednog dana kaze mi zena da joj stiže majka -ima 55 godina, sa necakom koji ima 5 godina, na 10-tak dana kod nas na ljetovanje, jer se nesto posvadjala sa puncem, koji je inace totalni kreten. Posto mi zena radi kao konobarica , preko ljeta takoreci po cijele dane, a ja na godisnjem, pa je mene zapalo da odem po njih na kolodvor, i da im budem na raspolaganju dok su kod nas. Moram reci da sam sa punicom uvijek imao dobar odnos, uvijek zezeanje , pa cak i oko skakljivih stvari kao sto je sex.

Nakon sto smo dosli kuci , i maloga odmora, punica kaze da se zalelila malo kupanja, pa smo se presvukli sjeli u auto i krenuli na plazu. Kada smo stigli i kada je sa sebe skinula onu siroku haljinu na bretelice, koju zene njenih godina nose na plazu, prvi put sam primjetio da mi punica ima povecu guzu – dio zenskog tijela koji mi je uvijek privlacio paznju, sto mi je probuilo neku zelju u meni, jer kako mi zena radi gotovo po cijele dane, pa je umorna kada dodje kuci, pa nam je sexsualni zivot preko ljeta totalna koma, i prvi puta mi je proslo kroz glavu da bi pojebao svoju punicu , ali sam se brzo trgnuo, jer nisam zelio da primjeti kako je gledam.

Nakon sto smo stavili rucnike na plazu ona je otisla sa necakom u more , a ja kao pravi domaci covjek, ostao na plazi, jer mi je kupanja ionako bilo preko glave, i gledao sam njih dvoje kako uzivaju u kupanju. I tako je proslo dobra dva sata , njihovoga kupanja i suncanja, i stiglo je vrijeme da krenemo kuci.

Punica kaze da ide da se presvuce, u one ogradjene svlacione na plazi, dok mi pospremimo stvari. Kad se vratila primjetio sam da ne nosi grudnjak, i kada se sagela da malome obuce sandale, imao sam odozgo lijepi pogled na njezine grudi, koje nisu bile bas velike, ali one prave da stanu u saku. U jednom trenutku primjetih da je vidila di mi je pogled, ali nije rekla nista, nego samo nastavila sa oblacenjem maloga.

Pokupih ostatak stvari i ispred njih krenu prema autu, vise od neugode nego zbog necega drugog. Kad smo stigli do auta spremio sam stvari u gepek, i smjestio maloga na zadnje sjedalo, i kao pravi zet otvorio sam joj vrata da udje u auto, na sta mi je ona uputila dugi pogled i lijepo se zahvalila sa lijepim osmjehom. na putu do kuce pricala je o problemima sa puncem i kako je dosla na more da se odmori, i da zaboravi na onoga kretena kuci.

Kad smo stigli doma, zena je vec bila stigla sa posla, i da ne duzim sa pricom, razgovori izmedju majke i kceri, zet sa tu i tamo kojom upadicom, i stiglo je vrijeme za spavanje. Zena je radila kroz jutro, te se digla rano i otisla na posao, a ja sam nastavio da spavam. Odjednom osjetih miris kave, posto mi je punica naucila cijeli ziot da rano ustaje, pa makar bila i na godisnjem, digla se ranije i skuvala kavu, provirila je u moju sobu i kaze…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt