Kako zadovoljiti ženu: Tehnika osmice vodi ravno do vrhunca – Page 2 of 2 – Ispovesti
Zanimljivosti

Kako zadovoljiti ženu: Tehnika osmice vodi ravno do vrhunca

9. Pozicija X za jači orgazam

Prilikom misionarske poze neka vas partnerica nogama obujmi oko struka, a vi se ispružite. Potom i jedno i drugo ispružite ruke i lagano se zanjišite. Vaše tijelo tvorit će oblik slova X, a lagano ljuljanje pojačat će stimulaciju klitorisa i jači orgazam, tvrde seksualni terapeuti. 

10. Trikovi uz koje seks traje još i dulje

Da bi seks trajao što dulje, muškarci trebaju naučiti prepoznati predorgamički osjećaj koji prethodi ejakluaciji. Čim to nauče moći će ih usporiti kako im se ne bi dogodilo da prerano ejakuliraju, objasnio je David Copland s američkog portala How to Succeed with Women. 

Osim toga, seks može trajati i dulje, ako se vaša i njezina zdjelica jako primaknu i potom se počnete ljujati gore-dolje. Od ove će poze više profitirati ona, nego vi, ali barem ćete moći dulje izdržati, tvrdi urolog sa Sveučilišta New York, dr. Jed Kaminetsky. 

11. Poljupcima da užitka

Žene najveće zadovoljstvo dobivaju od strastvenih poljubaca, a primijetite li da lagano gubi interes počnite je ljubiti. Nemojte se samo koncentrirati na usne, već ljubite i njezin nos, oči i čelo, savjetuje Britton.

12. Nagradite njezinu hrabrost

Žene se ponekad osjećaju neugodno, pa čekaju da muškarac inicira seks. Svaki put kada ona inicira seks, nagradite je tako da se još više potrudite da je zadovoljite. Recite joj da vam se sviđa što i ona želi više vrućih igrica. 

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt