"Voljela sam da me matorac puni" – Page 7 of 7 – Ispovesti
Ispovesti

“Voljela sam da me matorac puni”

“NNe, ah, nnisammm” Odgovorila sam svesna da se ne mogu prikriti. Pogledala sam , ali lica saigraca su i dalje bila ozbiljna kao okrenuta razmisljanju i kartama. “Hoces li da te naucimo ovoj igri”pitao me ponovo, nabijajuci mi istovremeno kurac jos vise. . . ” DDa, dddda, hhhtella bbih”, ruke su mi pocele drhtati i tek sada sam videla da ostali poprimaju crvniju bolju u licu, a pogledi im skrecu ka meni, . .

Sada sam vec sama pocela da se nabijam na njega, gledala sam siroko otvorenih ociju, cas jednog, drugog, cas treceg. . . karte su mi ispale iz ruku. . . odigao se od stola, odigavsi i mene, sada je stajao i zustro jebao sledja, dok sam je bila polegnuta napred obuhvatajuci rukama ivice stola. . . “ah. . . ahhhhhh, . . . ahh. . . ahhhhhhhhhh. . . . aaaaaaaaaaaaaaaaaaa”svrsavala sam potaknuta cudnom i perverznom situacijom u kojoj sam bila.

“Cekaj malo, ipak sam ja star covek treba mi malo odmora, . . . dodji ovamo. . . . poveo me je a kolena su mi klecala. . . . u njegovoj spavacoj sobi, ugasivsi lampu, ostao je mrak i samo je iz susedne sobe svetlo st obasjavala konture namestaja i nas.

Kazem nas jer za nama su posli i njih trojica. Polegao me na krevet. Lezala sam lica zagnjurena u jastuk. . . prisao mi je nezno i rekao”cero, svesna si svoje lepote, a svaki od njih ce osetiti drugu mladost ako te samo maze. . . ucini im to molim te. . . zbog mene. . . nisu oni kao ja , oni ne mogu tako, ali i meni treba odmor bicu tu u fotelji, a ti se opusti, ne mogu oni mnogo. . . ja sam drugaciji, ajde cero, . . .

“Cutala sam, on se odmakao i cula sam kako je seo u pomenutu fotelju, a krevet se ugibao od njih trojice koji su se peli ka meni. Osetila sam njihove ruke na mojim nogama, guzi. . . neciji prsti su mi sirili ribicu i guzu. . . osecala sam jedan prst u ribi drugi u guzi. . . ulazili su, necije ruke su bile svuda po meni. . . u meni. . . . pocela sam se uvijati na krevetu od slasti, . . . jednog trenutka napipala sam jednog od njih shavtivsi da su mu pantalone otkopcane i da slobodnom rukom drka. Dodirnula sam mu ruku i on je sklonio a mlohavi kurac mi se nasao u ruci. I dalje s am imala punu guzu i ribicu prstima ostalih.

Pocela sam da mu drkam , drkala sam mu i mazila jaja, dok nije poceo da se dize. Jos jedan se nasao pored mene, sa druge strane. Uhvatio me za drugu ruku i prineo svom kurcu. Sada su dvojica bili pored mene, drkala sam im a jedan sa prstima u mojoj guzi. Primicali su se blize i blize mom licu. . . nisam mogla da odolim . . . otvorila sam u sta i pocela da im pusim, naizmenicno, jednom, pa drugom. . . treci je legao preko mene i ugurao poludignuti kurac u moju picku.

Cudno, ali i tako poludignut prijao mi je unutra. Jebao me svojim smezurenim kurcem. “Auhh, auhh, aaa, ahhhhh. . . AAAAAAA”cula sam sebe kada je starac koji me jebao sve vise ubrzavao nabijanje izvadio ga i svrsio po mojoj guzi. On i oVaj sa moje desne strane su zamenili mesta. . . sada me je drugi jebao a ovome sam pusila, drkala naizmenicno sa trecim. . . na trenutak sam bacila pogled sa strane i videla da moj pravi jebac, starac sa velikim , debelim kurcem, sa jakom potencijom uprkos godina, drka i ne skida pogled sa mene. . . ako sam sve to tacno videla u skoro tami sobe. Jos jedan mlaz sperme po mojoj guzi. . .

Na red je dosao treci. . . opet sam bila jebana u picku a dva kurca su se smenjivala u mojim ustima. . . . i treci mlaz sperme. . . “Cero, vracas nas u zivot”promumlao je jedan od dvojica kojima sam pusila i kome je zacudo kurac bio ponovo dignut, cini mi se cvrsci nego malocas, dok mi ga je nabijao u picku.

“dodji sedi na mene”opkoracila sam ga i nabila se na taj staracki kurac, uspinjala sa i ponovo nabijala. . . “aaaaaaa. . . . . aaaaaaaaa. . . ahhhhhhhhhhhhh”otelo se iz mene kada su me cvrste ruke stegle oko ramena i najdeblji kurac , kurac moga pravog jebaca poceo jebati u guzu….bila sam u sendvicu, a NJEGOV kurac mi je ispunjavao rupicu. . . Svrsavala sam kao pomahnitala…

Previous page 1 2 3 4 5 6 7
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt