"Voljela sam da me matorac puni" – Page 6 of 7 – Ispovesti
Ispovesti

“Voljela sam da me matorac puni”

Stajala sam pored njega a njegovi prsi su doticali moju pickicu, jos mokru od malopredjasnjeg jebanja. otela sam se nekako tome i krenula dalje. Zastala sam pored sledeceg gospodina naginjuci se nad sto. Osetila sam jezu prijatnosti kada je i njegova ruka kliznula uz moje noge. Prisla sam sledecem, isti moj pokret nad stolom, isti osecaj, drugacijji dodir treceg muskarca medju mojim nogama.

Cetvrti je pitao”Cero, mogu li dobiti casu vode?””Da, odmah cu”odgovorih dok sam najpre tacnicu stavljala pred njega-i njegov dodir sam osetila, ovaj put iza kolena. Donevsi mu casu sa vodom, zastala sam u polisavijenom polozaju jer je njegova ruka zasla ispod moje suknje, a prst, napipao moju ribicu. Kao u bunilu od neobicne strasti pomakla sam se, gledajuci okko sebe sta cu. Tada je moj starac , ako ga tako mogu nazvati jer po godinama jeste bio star ali ostalo. . . , pokazao na stolicu u uglu i pokret koji je znacio da je prinesem i sednem kraj njega.

Vece je odmicalo, ja sam ih sluzila, sa istim onim dodirima medju mojim nogama, a on je gubio. . . U dimu cigareta, mirisima skupih muskih parfema osecala sam se cudnije nego ikada, a moja neodredjena zelja i strast su se pojacavali. . . Igra je postajala napetija i jednog trenutka on je progovorio. . . “dodji sedi mi u krilo, jedino jos ti mozes da mi doneses srecu”Ustala sam , on se malo odmakao od stola, i htela sam sesti na njegova kolena.

Osetih da me obuhvata oko pasa i namesta drugacije, sela sam duboko u njegove skute, a pod haljinicom osetila njegov opet nadignuti kurac, koji se nasao tacno izmedju mojih nogu.

Pogledala sam okolo i videla da su lica ostalih igraca bila i dalje ozbiljna kao i pre, zadubljena u igru. NJegov se kurac poceo mrdati, a ja sam morala ostati mirna. . . U jednoj ruci je drzao karte, a drugom je lagano podizao skutove moje haljinice. Shvatila sam da je on pre nego da sednem izvadio svoj kurac iz pantalona. . . Misli su mi stale. . . jednostavno nisam mogla vise da mislim . POlako, polako moja se haljinica zadizala i jednog tenutka sam osetila kozu njegovog kurca medju mojim nogama. Malo se spustio nanize, drazo karte i dalje, a drugom rukom preko mog bedra, namestio kurac na ulaz u moju pickicu, vrelu, mokru. . .

Trudila sam se da se na meni ne vidi sta se desava. . . Poceo je da ulazi, da ulazi tako lako, a opet terajuci me svojom debljinom da sam morala koliko tliko se malo namestiti. Nagnuo me je napred tako da sam rukama bila oslonjena o sto. Sva lica su i dalje bila ozbiljna udubljena u karte. “uzmi karte a ja cu ti pokazivati sta da igras”rekao je i dodao mi ih. Uzela sam ih u ruke, a on je svojim hvatao moje kukove i namestao me kako bi mi ga sto dublje nabio.

“Baci prvu s leva”Cula sam ga. . “AHMMMaodgovorila sam jer je tog trenutka usao skoro skroz. . . tresla sam se od neke cudne drhtavice. . . “jesi li igrala nekada ovu igru”Pitao me je a glas mu je poceo podrhtavati.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt