Ajde starac, stavi gospodina tamo gdje treba – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Ajde starac, stavi gospodina tamo gdje treba

– „Volim uporne i tvrdoglave tipove, koji znaju šta hoće, i ja sam takva.“

– „Provalio sam ja da ti obožavaš kurac, znao sam da neće biti lako, ali se isplatilo.“

– „Nije se isplatilo, tek ćeš da platiš…“, počela je ponovo da se kikoće.

To me je uzbudilo, pa sam je ščepao iz sve snage i u stajaćem položaju je nemilosrdno nabijao na kurac. Urlala je od zadovoljstva i zajedno smo svršili dva puta u velikim talasima. Već obamrlu od kurca sam je bacio na krevet i počeo da joj iskusnim grickanjem i lizanjem zadovoljavam picu. Vrisnula je od zadovoljstva kad sam joj ceo jezik uvukao u pičkicu i laganim pokretima lizao unutrašnjost pizde grickajući povremeno njen klitoris. Svršila je po ko zna koji put i rekla ostajući bez daha:

– „Bez starca nema udarca!“

– „Sad će starac još da ti pokaže“, rekao sam samouvereno, okrenuo je i hteo da joj ubacim kitu u dupe.

– „No, no, stavi ti gospodina tamo gde treba“, rekla je fufica i objasnila da nije baš ljubitelj analnog seksa. Guzio sam je naizmenično ubitačnim i sporim tempom, dok je ona izazovno mešala guzom, kao da je rešila da mi slomi kurac. Na kraju nisam hteo da je napunim, već sam je dobro ispolivao po guzi i leđima. Uživala je dok sam je masirao i utrljavao ogromnu količinu sperme po telu.

„Kakva elementarna nepogoda“, reče ona i prepusti se opuštanju uz alkohol i sladoled. Posle kratke pauze našeg opuštanja i blagog vaćarenja uz ćepi, otišli smo da se istuširamo. Posle tuširanja sam uzeo belo i obilato posuo kurac njime.

„Ti si baš rešio da me otkineš danas“, rekla je i počela još izazovnije da mi puši u čučećem položaju izazovno me gledajući onim vatrenim očima. Sav napaljen znalačkim pušenjem sam je ščepao za kosu ugurao joj kurac do jaja u usta i počeo da joj punim grlo. Urlikala je od zadovoljstva i zatražila još malo pića i belog. Posuo sam joj uredno obrijanu pičkicu belim i trpao je otpozadi dok nismo zajedno svršili. Posle dobrog karanja, mala je obukla svoju već prosušenu haljinu, natakarila se na štiklice i sva u transu odvrckala svom dečku.

Sreća prati hrabre. Kada je došla u njihovu sobu, dečko joj je još spavao. Dok se probudio, imala je vremena da se sredi. Sretali smo se na plaži i razmenjivali izazovne poglede još nekoliko dana, ali bez ponovne prilike da se tucamo. Ovo o dečkovom spavanju mi je rekla kad smo se videli u Begeu.

Opasna je mala, dečko je zateleban u nju kao som, a ona samo vreba priliku da „zaboravi“ mobilni, uleti u moju makinu, gajbu, u razvrat. Shvatio sam da intelektualke imaju gard prema nama ološu, koji upornošću može da se spusti. U očima joj se videlo da voli kurac i razvrat, bio sam dovoljno uporan da je razotkrijem. Voli i kintu, perje, ponekad joj kupim nešto, a ona to dečku vešto servira. Hoće da ga sačuva za miran život, a meni i mojim ortacima potrči da se protera i ubije dosadu.

Pre neki dan, dok joj je dečko bio na poslu, došla je kod mene i jebala se sa nama trojicom. Jednom mi se poverila da je u sred bela dana neki lik počeo da drka kad je video u kratežu na ulici. Nisam lud da drkam kao on, dokazao sam da mogu da umočim i u pičku nadmene i naizgled nepristupačne intelektualke, a ne samo neke silikonske gluperde.

PROČITAJTE I OVO:
https://ispo-vesti.info/2022/07/21/20220/

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt