‘ZVJERKA’ ECIJA ZALUDJELA FRENDICE! Ivana Knoll, Žanamari i Nives Celzijus oduševljene provokativnim prizorom – Ispovesti
Showbiz

‘ZVJERKA’ ECIJA ZALUDJELA FRENDICE! Ivana Knoll, Žanamari i Nives Celzijus oduševljene provokativnim prizorom

Domaću voditeljicu Eciju Ivušić na Instagramu prati više od 70 tisuća pratitelja, među kojima su i brojna poznata lica, a iste sve češće ‘ostavlja bez daha’ svojim provokativnim izdanjima.

“Sezona sunčanja na terasi otvorena”, poručila je voditeljica uz fotografiju na kojoj kojoj pozira u crnom kupaćem kostimu i plavim, kožnim čizmama iznad koljena, a ubrzo se javio i njen zaručnik, glazbenik Goran Belošević, koji se našalio nakon što je dobio nekoliko ‘zavidnih’ poruka.

“Dobit ću pritužbu od naših susjeda da sam terorist”, napisao je Goran.

Među prvima su na fotografiju reagirale poznate Hrvatice Žanamari, Ivana Knoll i Nives Celzijus. “Zvjerko”, i “lutkice”, tepale su si međusobno.

Ovo nije prvi put da je bubnjar benda Pravila igre javno reagirao na provokativna izdanja svoje zaručnice. U rujnu prošle godine Ecija je objavila fotografiju na kojoj je poziral u minijaturnom crvenom bikiniju.

Tad je najviše pažnje izazvao upravo Goranov komentar. “Kasnim samo tri sata, haha. Tko ti je dao da budeš tak brutalno savršena?”, poručio je glazbenik na što mu Ecija brzo odgovorila. “Njeee. Nisam. Nije mi Gogo dao”, dodala je, a Goran je odgovorio: ‘”Ma jesi’”.

Ecija i Goran zaručili su se u studenom prošle godine nakon šest mjeseci veze. Zaruke su se dogodile na romantičnom odmoru u Italiji. Vrlo brzo nakon što su se zaručili Ecija se preselila u Goranov stan.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt