Ubojita djevojka nasmrt premlatila svog dečka nogometaša: Liječnici ga nisu uspjeli spasiti... – Ispovesti
Zanimljivosti

Ubojita djevojka nasmrt premlatila svog dečka nogometaša: Liječnici ga nisu uspjeli spasiti…

Bradley Lewis (22) hitno je prevezen u bolnicu iz kuće u Kingswoodu, South Gloucs, u petak navečer. Nažalost, nije ga bilo moguće spasiti i sutradan je u bolnici proglašen mrtvim. Njegova djevojka Abigail White (23) sada je optužena za ubojstvo, piše The Sun. U listalici saznajte što se točno dogodilo ovom mladom tati…

23-godišnja žena optužena je za ubojstvo nakon što je muškarac preminuo u bolnici, sve je uzrokovao incident u njegovoj kući u Kingswoodu, South Gloucestershire, u petak navečer.

Ovo je prva fotografija djevojke optužene za ubojstvo mladog tate koji je umro nakon “incidenta” kod kuće, prenosi The Sun. Obitelj žrtve podržavaju posebno obučeni službenici dok se istraga nastavlja. Forenzičari u bijelim odijelima ušli su u Bradleyjev dom tijekom vikenda. Njegovo tijelo je prevezeno u bolnicu, ali Bradley nije uspio preživjeti.

Bradleyeva obitelj objavila je srceparajuću objavu na Facebooku: “Naš divni, jako voljeni sin Bradley, prerano nam je oduzet.”
Shrvani prijatelji također su odali počast nakon tragedije.

Jedan je rekao: “Izgubili smo fantastičnu, lijepu osobu bez pozdrava. Nadam se da zna koliko ljudi ga je voljelo.” Drugi ga je opisao kao “bujnog dječaka”, dodajući: “Tako sam tužan što si odveden s ove zemlje.” treći je rekao: “Toliko ćeš nedostajati svojoj obitelji i toliko ćeš nedostajati onoj tvojoj prekrasnoj djeci, brate moj. Porastao si u čovjeka kakvog su svi željeli da budeš, toliko poštovan i voljen.”

Nogometni klub Hanham Athletic (HAFC) također je objavio izjavu vezanu za smrt Bradleyja, koji je igrao kao rezerva. “HAFC s dubokom tugom izvještava da je jedan od naših rezervnih igrača, Brad Lewis, preminuo. Prisjetili smo se Brada minutom šutnje prije naše jučerašnje utakmice. Naša najdublja sućut svoj Bradovoj obitelji i prijateljima.”

Policija Avona i Somerseta je potvrdila: “23-godišnja žena optužena je za ubojstvo nakon što je muškarac umro u bolnici, zbog incidenta koji se dogodio u njihovoj obiteljskoj kući u Kingswoodu, South Gloucestershire, u petak navečer. Abigail White, iz Chipperfield Drivea, Kingswood , određen je pritvor kako bi se 28. ožujka pojavila pred Magistratskim sudom u Bristolu. Ona je optužena za ubojstvo 22-godišnjeg Bradleya Lewisa. Njegova je obitelj obaviještena o ovom razvoju događaja u našoj istrazi”, rekli su iz policije za The Sun.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt