“Muž mi je pao u očima” – Ispovesti
Ispovesti

“Muž mi je pao u očima”

“Ljubav.nica sam vlasnika firme u kojoj radim i to već duže od 5 godina. Udata sam imam dvoje djece i moj muž nikada nije posumnjao da ga varam. Međutim, prije mjesec dana nas je bukvalno zatekao u mojoj kancelariji. Previše smo se opustili, zaboravili zaključati i na nesreću moj muž se baš tada pojavio.

Kada nas je vidio potpuno se izgubio i sav bijesan krenuo je prema nama da nas razdvoji… ni sama ne znam šta mu je bila namjera. Ja sam tada onako polu na.ga stala pred njega i pljusnula mu šam,ar. Rekla sam mu da ne bude budala, da ide kući i da nikome ništa ne govori dok ne popričamo. Par sati kanije kada sam došla sve sam mu lijepo objasnila… Stan od 100 kvadrata i sve u njemu, novo auto od 25.000 eura, putovanja, ljetovanja, zimovanja… brendirana odjeća, ZNAČI SVE ŠTO IMAMO, je zahvaljujući meni i tome što sam se žrtvovala sve ove godine i što svakodnevno dopuštam matorcu koji je stariji od mene 20 godina da mi radi što poželi.

Moj muž je samo sjedio i gledao u mene… Znate šta je rekao? “Pazite ubuduće malo bolje da vas ko drugi ne zatekne…” Iskreno nisam se nadala ovakvoj reakciji od njega, ali očigledno je da je lagodan život prevagnuo u odnosu na muški ponos. Nemate pojma kako mi je pao u očima. Voljela sam ga, bio mi je prva i jedina ljubav, ovo sa gazdom je čista korist, ali tek tako da pređe preko toga da ga varam… ne znam šta da kažem.

On je sa mnom iz koristi, a ne iz ljubavi do tog zaključka sam došla. Mislim da ću se razvesi od njega. Zašto da se je PIP sa matorcem, a on da uživa u bogatsvu koje ja na taj način stičem. Da me barem voli… ODVRATAN JE!”

BONUS ISPOVEST:

OPASNO ME JE PALIO PROFESOR STATISTIKE: Odradio me je metodom “slučajnog izbora”! Plakala sam od zadovoljstva na sav glas!

Tog jutra, amfiteatar je skoro bio prazan. Statistika. Još uvek mi u ušima odzvanja glas mladog, ali izuzetno zahtevnog profesora, koji u crnoj košulji, sa podavijenim rukavima, šeta salom i svojim baritonom me upoznaje sa pravilima statistike. Trudila sam se da hvatam beleške, ali zbog previše termina nisam sve postizala. Pomno sam ga slušala do kraja predavanja. Ali… Ništa nisam zapamtila. Ustala sam i nakon što je objavio kraj predavanja, prišla sam mu bliže. Miris njegovog parfema mi je zagolicao nozdrve. Prišla sam mu bliže. – Da, koleginice? – bio je zvaničan, što se dalo očekivati.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt