“Moja žena je psihopata” – Ispovesti
Ispovesti

“Moja žena je psihopata”

“Moja žena je psihopata… Nakon što smo se vjenčali odma mi je bilo čudno što se svaki dan po 2-3 puta čuje sa svojim tatom. Mislio sam da će vremenom to doći na svoje, ali kako je vrijeme odmicalo sve češće su se zivkali… vjerujte dnevno su razgovarali i po sat vremena preko telefona.

Neki dan više nisam mogao da trpimi rekao sam joj da to nije normalno što rade, da je bolesno. Ništa mi nije ogovorila samo je otišla plačući u spavaću sobu.

Volim je i bilo mi je nakako žao što sam je rastužio, krenuo sam u sobu da joj se izvinem, a kada sam ušao zatekao sam je kako se pakuje.

Nije mi na prvu bilo jasno, a ona mi je tada rekla da se seli kod svog tate jer sam je toliko uvrijedio što sam joj rekoa da je odnos njenog tate i nje i svakodnevno razgovaranje BOLESNO. Mislio sam da se zeza, izvinuo sam joj se, ali džaba… spakovala se i otišla kod svog tate.

Danima je zovem ne javlja se, neodgovara naporuke… išao sam i pred zgradu, ali nisam je uspio dočekati… ne znam šta da radim, ne mogu da vjerujem da me ostavila zbog jedne riječi koju sam joj izgovorio… ŽENE…”

Related Articles

BONUS ISPOVEST:

VRIŠTALA JE U JASTUK DOK SAM JE OBRAĐIVAO: Bilo je to iznenadno zadovoljstvo!

Dok je tražila nešto u svojoj torbi,mahinalno se naguzila što sam ja iskoristio da joj pridjem otpozadi i u jednom pokretu povučem pantalone dole.

Ona malo iznenadjena brzo se rukama nasloni na krevet i uz smešak kaže “a šta bi ti?”ja ništa ne govoreći povučem malo gaćice u stranu koje su bile jako jebozovne i počnem da joj ližem pičkicu koja je već bila vlažna. Uživao sam u njenim sokovima sve dublje zabijajući jezik u nju, dok sam je drugom rukom lagano mazio po guzi i otvoru pičkice. Počela je da uzdise i da meša lagano nabijajući pičkicu sve jače na moja usta dok je palac ulazio sve više u guzu.

Počela je da stenje, meša i ludi,nisam prestajao. Pičkica joj je bila tako slatka i jako ukusna,a pri svakom maženju sa prstom u guzu pičkica joj se više otvarala.

Svršila mi je na jeziku a ja sam zadovoljno skupljao njene sokove.

Lagano sam je podigao i stavio je na krevet da legne. Bila je sva zajapurena i crvena u obrazima dok je posmatrala kako joj otkopčavam grudnjak i gnječim lagano velike okrugle sise. Počinje me moliti “zabij ga srećo u mene”, ja se samo smešim i lagano prstima mazim pičkicu i svaki put kada zabijem prst u pičkicu onda ga lagano izvadim i namerno poližem dok ona posmatra i jos više ludi.Tako i ovaj put zabijem prst u pičkicu i kazem poliži ga, oseti svoj sok. Ona ga bez pogovora zabi skroz u usta. Znao sam da sa njom mogu sve jer je stvarno htela biti ono šta je pisala sa mnom.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt