UVEK OVLAŽIM KAD GA SE SETIM: Bio je dovoljan samo njegov dodir da umrem od požude – Ispovesti
Ispovesti

UVEK OVLAŽIM KAD GA SE SETIM: Bio je dovoljan samo njegov dodir da umrem od požude

Bilo je to davno, bio je neki prvi maj, bilo je celo društvo. Ja mlada u najboljim godinama, pijana, dugo bez dečka, željna. Dan pre kada smo krenuli već je mirisalo ko će sa kim da završi. Meni na žalost nije pripao ni jedan dečko.

Uveče nam se pridružio moj najbolji drug, koji je znao sve moje priče i avanture, tada zauzet, a ja u super odnosima sa njegovom devojkom. Došao je sa njom. Bilo nas je 20ak a jedan mali šator i jedna tenda. Ispod tende smo kao spavali skoro svi. Taj moj drug je bio sa devojkom u šatoru, sa još dvoje njih. U neko vreme su svi sem mene zaspali, a on se probudio i izašao iz šatora. Bilo mu je loše od silnog alkohola. Pričali smo malo, pitao je sto ne spavam, reko hladno je, kaze da ih nema u šatoru toliko pa da krenem sa njim, reko nema veze. Kunjala sam celu noć, čekala da neko iz šatora izađe, ali čisto da bih tamo spavala. Krenulo je da sviće, on je sa devojkom izašao iz šatora, da je vozi kući, pa kaže jedan koji je išao u grad da uzme šta još treba pa da ona krene sa njim. I ona ode a on se vrati u šator. U šatoru je još uvek spavao jedan dečko koji je ranije pokušao nešto kod mene, ja htela da izađem da ne spavam pored njega i meni drug kaže da legnem sa njegove strane. Kako sam legla okrenula sam mu leđa jer inače tako spavam. Stavio je ruku na moj struk, to mi nije bilo čudno, jer smo inače bili dugo bliski prijatelji. Poklopila sam njegovu ruku mojom i počela da dremam.

On je počeo da me mazi, mislila sam da spava pa se trza. Pomazila sam mu ruku tom koja mi je bila preko njegove, mislila smiriće se. Počeo je više da me mazi, sa struka krenuo pod majicu na stomak pa prema grudima. Uhvatila sam ga za ruku i stegla, pitala gde će, pitao je samo da li mi smeta? Nije mi bilo sve jedno, ali mi nekako nije smetalo. Mazio me je polako po stomaku i grudima a meni duša spava. Krenula sam da dremam kada sam čula onog dečka do nas da se budi.

Drug je, pošto je bio u sredini, prišao meni odpozadi, da se kao pomeri da bi ovaj prošao da izađe napolje, i zalepio mi se za dupe. Bio je već tvrd, i tada mi se učinilo ogroman. Pravila sam se da ne primećujem, samo sam mrdnula guzom da mu upadnem ispred njega i pravila se da spavam. Mazio me je još, pokušao da mi spusti ruku među noge ali nije uspeo. A meni među nogama vulkan. Već dugo mi je trebao muškarac. I eto ti pojavio se ovaj sto je izašao.

Drug se primirio uz mene i pravi se da spava. Ovaj je ušao i brzo krenuo da hrče. Drug je bio oprezan, ali nastavio, a ja se pravila da spavam. Sada mi je već mesio sise, dok se kurcem sve jače trljao o moje dupe, kada sam odlučila da se okrenem prema njemu. Kako sam ga pogledala on se nasmejao i pokazao mi prstom preko usana da ćutim, a onda nastavio. Poljubio me je, bilo mi je čudno, ipak je on bio moj dugogodišnji prijatelj. Ruke su išle svuda. Mazio mi je picu preko pantalona, nisam mu dala da ih otkopča.

U jednom trenutku sam pogledala u njegove prepone, a njemu se kroz trenerku ocrtavao ogroman panj, ali bukvalno. Napolju je već uveliko bila gužva i galama, ali nas nije bilo briga. Kada bi čuli nekoga blizu šatora mi bi se smirivali. Kad opet budi se ovaj. Mi smo kao spavali, i on izađe. Dok je on izlazio meni je drug ispod ćebeta drzao šaku među nogama, a palcem mi opipao kliću i krenuo da gladi. Kako je izašao i zatvorio zip na šatoru, ja sam otvorila zip na mojim pantalonama, i okrenula se više na leđa da bi mu bilo lakše. Mislim da se iznenadio. Zavukao mi je ruku dole i samo rekao uh kada je prošao preko nje, poljubio me je u vrat, a dole me polako mazio, a ona je već mljackala koliko je bila mokra. Tada je ta naša igra trajala sigurno više od 2h ali mene nije bilo briga za vreme. Još me je više napalilo što je svaki čas mogao neko da naiđe. Srećom, većina je bila okupirana alkoholom i spremanjem doručka, skupljanjem otpada od prosle noći. Zaboravili nas. A u šatoru 200 stepeni.

Trljao mi je macu sve jače, bila sam pri kraju. Okrenula sam se da bi prestao, da ne svršim da neko čuje slučajno. Stegla sam noge i okrenula se na stranu, a njegova desna ruka je i dalje bila u mojim gaćama. A onda je izvukao ruku, reko gotovo je. Dok sam to pomislila, on je meni krenuo od pozadi da spušta pantalone, htela sam da odmah prestane, ali ne, levu ruku je zavukao ispod mene i njom mi obuhvatio ruke da se ne opirem, a desnom mi skidao i gaće već. Noge su mi bile skupljene, ali sam bila natrćena prema njemu, taman da protrlja moju picu mokru jos neki put. Osetila sam ruku, a posle toga nesto tvrdo i debelo i široko i veliko. Ljudi ono je ogromno, ni crnci u poslovima nemaju tako nešto. Iskreno, uplašila sam se da neću moći da ga primim, malo se uzdigao, i zavukao mi glavić, bolelo me je kao da mi je prvi put, iako je dole već bila poplava. Oslobodila sam ruku i počela laktom da ga guram da stane, on me je samo stegao još jače i tada kada se pomerio meni je ono čudo ušlo više od pola. Oči da mi ispadnu, on je već tada dosao do materice. Znao je da me boli, stao je tako, i bio u meni možda minut dva. Kada je video da sam se opet opustila počeo je polako da se pomera, meni opustio ruke i počeo da mi mesi sise. Šapnuo mi je kako se napalio kao nikad, a meni je ono čudo dole polako ali sigurno kidalo matericu. Od jednom je stao. Mislila sam da je čuo da neko dolazi, ja se nisam više ni na to obazirala. Osećala sam kako pulsira u meni, bio je pri kraju, počela sam ja da mrdam kukovima, on me je stegao da stanem, da me ne napuni. Prvi put u životu sam rekla nekome da svrši unutra, sa opravdanjem da ne pravimo nered. A tada sam shvatila da me to još više pali.

Stegao me je za sise, mrdnuo jos koji put i počela sam da osećam toplotu u meni. Stajao je tako jos malo I izvadio ga. Iz mene se slivalo koliko tečnosti od njega, duplo više od mene. Moja ribica je tražila još. Obukao se i izašao, a ja posle spavala sama do podne. Zaspala sam i probudila se sa vrelinom u stomaku, a dole me je svrbelo. Ustala sam i izašla, da požurim u wc dok mi naše tešnosti ne naprave haos u gaćama. Svi su bili zaokupirani nečim, a ja pobegla u šumu. Nisam znala da je krenuo za mnom.

Piškila sam, pocela da se brišem i čujem da pita, da li je bio haos? Prvo sam se uplašila, a on mi je prilazio sa leđa. Počela sam da vučem pantalone, rekla sam mu da sam sredila koliko toliko. Prošla pored njega da krenem nazad, a on me je uhvatio za ruku, i gurnuo uz neko drvo. Zalepio se od pozadi za mene, opet je bio tvrd. Osetila sam ga. Gricnuo me je za uvo i šapnuo mi da mi je ostao dužan. Samo me je pustio, čučnuo i skinuo mi pantalone i gaće u jednom potezu. Pritisnuo me iznad guze, da se savijem još malo uz drvo, i zaronio u moje sto od pre sto od trenutne uspaljenosti mokro međunžje. On je bio prvi koji me je lizao. Htela sam da umrem. Najviše me je palilo što su svi blizu nas. Uhvatila sam ga za kosu i ustao je. Pitao je da li mi se ne dopada pa hoću da stane, reko ne, hoću te opet u sebi, i uhvatim ga za ono čudo.

Još nije bio skroz dignut, a ja sam ga jedva obuhvatila rukom. Jednim potezom sam ga izvadila iz njegovih trenerki i naciljala na moju picu. Ovaj put je samo upao unutra. Ušao je par puta divljački i izvadio ga, povukao me za kosu na kolena, zinula sam, samo ga uzela u ruku, on je vec stricao, gurnuo mi ga je do grla, davila sam se. Posisala sam sve, digao me je za kosu, poljubio me sočno i naguzio me ponovo. Kako je zaronio među moje guzove ja sam počela da mešam i ubrzo mu svršila na lice.

Ustao je, poljubio me opet, osetila sam kiselinu i slatkoću moje tečnosti, što od njegove sperme od jutros. Rekao mi je da je bilo jače od njega i da je ovo oduvek hteo, da je znao da sam dobra. Sreća je bila da nas niko nije video ni primetio, svi su bili previše pijani. Nažalost brzo nakon tog prvog maja on se oženio tom istom devojkom i otišao za inostranstvo. Uvek ovlažim kada se setim i ipak se nadam da će nekada opet da mi se desi to sa njim.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt