“Volim muškarce i žene”: Zvezda FILMOVA ZA ODRASLE otkrila da li su Srbi bolji od Amerikanaca u krevetu – Ispovesti
Ispovesti

“Volim muškarce i žene”: Zvezda FILMOVA ZA ODRASLE otkrila da li su Srbi bolji od Amerikanaca u krevetu

Na pitanje ko joj je privlačniji, Srbi ili Amerikanci, nije se mnogo dvoumila!

Džesika Stojadinović Stoja (36), Amerikanka srpskog porekla, zvezda filmova za odrasle razgovarala je sa domaćim medijima i pomenula mnoge zanimljive stvari.

Naime, planetarno popularna Džesika Stojadinović Stoja, kojoj se čitav svet “divi” jer je razbila predrasude o-glumcima stavom da ni za milione neće ugraditi silikone, a šta su od nje zahtevali producenti, otkrila je u jednom od intervjua.Takođe, njeni fanovi mogu da odahnu jer uprkos tome što je u prethodnom periodu glumila u naučnofantastičnom filmu, ali i na Brodveju, a potom i napisala knjigu, ne razmišlja da se odrekne uloga u -filmovima.za odrasle Stoja je po majci Srpkinja, a otac joj je Škotlanđanin.

– Nisam se povukla! Samo sada imam svoju firmu i spremna sam da radim kada ja postavim uslove. Takođe, pišem za „Njujork tajms“, „Vajs“ i druge medije. Mojim fanovima u Srbiji bih poručila da budu nežni, da se informišu o polno prenosivim bolestima i da koriste kondome. Čula sam da se u Srbiji povećava broj obolelih od bolesti kao što je hlamidija, što me brine – konstatuje Stoja za medije.

Na pitanje ko joj je privlačniji, Srbi ili Amerikanci, nije se mnogo dvoumila.

– Moram priznati da su Srbi je**zovniji! Iskreno, volim i muškarce i žene. Međutim, bilo da je u pitanju devojka ili mladić, važno mi je da se prema meni ophodi kao jači pol. Ako me razumete. Na primer, da mi otvara vrata ili nosi torbu. Generalno, Srbi su emotivniji i galantniji od Amerikanaca. Inače, pokušavam da pratim šta se dešava u Srbiji, pa s vremena na vreme prevodim članke iz novina kako bih bila u toku.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt