Želiš biti u društvu STARIJIH DAMA? Sve što treba da URADIŠ JE OVO… – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Želiš biti u društvu STARIJIH DAMA? Sve što treba da URADIŠ JE OVO…

Brak bez intime naterao me je na plaćanje za seks

– Počeo sam da plaćam za seks kada se u mom braku izgubila svaka intima. Oboje smo imali ozbiljna radna mesta i dugo smo ostajali na poslu. Supruga je uvek bila premorena i nije bila zainteresovana za seks. Bio sam mlad i imao sam potrebe kao i svaki muškarac.

– Tada sam počeo da razmišljam o plaćanju za seks. Jednom mesečno sam odlazio. Svaki put sam se viđao s drugom ženom pa mi je vremenom to postalo dosadno. Taj seks je mehanički i brzo sam prestao – priznao je drugi muškarac.

Poslovni put i navika kolega uvukla me je u ovaj krug

– Zbog posla stalno sam u putu. Do sada sam plaćao za seks nekoliko puta. Prvi put mi je bilo užasno iskustvo. Seks mi nije pričinio zadovoljstvo i osećao sam se prljavo i posramljeno nakon svega. Drugi put sam to uradio zbog kolega i doživljaj je bio odličan. Nakon toga nisam osećao stid. Stvar je u tome što uživate s devojkom u jednoj stvari i nakon toga nemate osećaj odgovornosti niti potrebu da joj se javite. Ipak, ovo je nešto što držim za sebe i svoje iskustvo ne delim sa prijateljima – priznao je treći muškarac.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt